Bad och Grill

Trots det vackra vädret även idag, stack vi iväg på badhuset en sväng. Åhh så kul det är när Moa känneer vatten...love it !!! Armar och ben går som bara den och gapande mun såklart (som vanligt).
Tyvärr hinner hon bli vansinningt arg och lessen innan vi torkat oss och fått på kläderna igen....det är tydligen inte lika kul det, men tillslut går ju det med.

Sen hem och ut på altanen igen...hittade inga solstolar (måste på nåt vis försvunnit i nån flytt), så jag bar ut en skabbig fåtölj och halvlåg i den istället. Egentligen ska vi väl kalla den för Nils fåtölj för det är typ den enda sittplatsen han har velat ha någonsin hos oss. Nu får han ju iaf frisk luft om det bara är den som duger framöver oxå.

Roligt med soliga dagar....alla blir på bra humör och samlas oftast på ett och samma ställe., Så även idag då grillen tändes för lite hamburgare...mumsigt värre!!!
Det blir nog grillning imorron oxå hoppas jag.....håller tummarna för vackert väder.

Nu ska jag lägga mig och sova brevid Moa som envisas med att spotta ut tutten och gnälla nångång i timmen. Somnar man nu så får man ju ändå några timmars sömn innan det är uppstigning igen.

Go natt

Kommentarer:

1 Pernilla:

skriven

Hamburgare smakar aldrig så bra som från utegrillen =)

2 Johanna:

skriven

Ja visst är det helt UNDERBART ute nu?!!

Kommentera här: