Lära gå

Helgen har väl inte innehållit så där jättemycket tyvärr....fast egentligen är det ganska skönt att bara vara hemma ibland oxå. I sommar känns det som att det blivit en hel del flängande fram å tillbax och inga som helst rutiner för ungen...måste nog försöka ändra på det snart när det blir grå vardag igen.

Vi köpte en lära-gå-vagn förra veckan i hopp att den skulle falla henne i smaken....vi är skapligt trötta på att gå runt och hålla henne i händerna hela dagarna...och jagmenar verkligen heeela dagarna, hon blir aldrig less. SÅ, för att försöka spara lite på våra ryggar köpte vi alltså vagnen....det gick himla bra från början när hon väl kom på hur man skulle göra, men insåg ändå rätt snart att hon gick ensam utan oss och blev självklart rasande.

Början

            
Slutet



Lördag kväll såg vi film här hemma med Jonas å Marie. Alltid  kul innan man ser filmen då man e sugen på nånting riktigt bra.....men jag satt bara å grät å mådde dåligt hela den här filmen. Death sentence hette den....kan inte riktigt ändå bestämma mig för om den var bra eller dålig, trots tårarna och ilskan som jag hade igenom hela. Fullkomligt vidrig var den iaf .....se den på egen risk!

Kommentarer:

1 Pernilla:

skriven

Som vanligt kanonfina bilder =)

2 Johanna:

skriven

Gud va söt hon är med sin lilla vagn!

3 Johanna:

skriven

Hoho här inne!!! Lever ni?

Kommentera här: