Strålande solsken

Vilket underbart härligt väder vi haft i flera dagar nu. Strålande sol och bara nån enstaka minusgrad, precis som det ska va ! 
Igår, fredag, efter att ha agerat färdtjänst åt Marita som haft handleden bruten, tog vi vårt pick å pack och träffade tjejerna för lite grillning..mums var det. Jag hade med mig resterna från dagen innan och bara värmde på igen....kebab i pitabröd. Moa sov nästan hela tiden så jag fick för en gångs skull äta i fred...det händer ju tyvärr inte så ofta nu för tiden.

Hade tänkt mig bort igår kväll för att se finalen av Let´s dance när Johnny lix for till stan för lite pokerspel. Men de tidiga mornarna börjar säga ifrån på kvällarna nu....stannade hemma för att försöka mig på att se det ändå halvliggandes i soffan...men inte gick väl det....innan 21 hade jag borstat tänderna och krypit i säng...SKÖNT !!!

i morse vaknade solstrålen i sängen brevid mig kring 06 som vanligt. Som tur är så är hon sällan arg på morgonen , utan väcker mig med sin skönsång i stegrande toner.
Har som känt mig duktig idag redan...innan 08 hade vi båda ätit frukost, duschat och fått rena kläder på kroppen :o)...just ja, vikt tvätt har jag oxå gjort.

Snart väntar en timmes melodikryss och senare idag ska vi se när lille Konrad ska döpas. Måste slå in presenten oxå ja....det är så typiskt..man har aldrig nån kartong som passar grejerna som man ska slå in...är det bara jag som har det problemet ? Det är nåt jag verkligen kan bli tokig på......jaja, ska väl göra ett nytt försök med att leta fram en.

Kram på er