Senaste veckan

För några dagar sedan skrev jag ett rätt långt inlägg om sista tiden hos oss. När jag sen var klar och skulle lägga ut det, så pajar självklart internet....detta jä-la internet !!! Då blev jag så less att jag struntade i alltihop....orkade inte skriva om allt igen....men nu ska jag göra ett nytt försök iaf, hoppas att det går bättre.

Har väl iofs inte hänt så mycket intressant för er andra att veta.....köket börjar se allt bättre ut, det går sakta men säkert framåt. Luckorna är numera helvita, kyl/frys och spis är svarta och står på plats. Diskbänken är utbytt och fått flytta sig ett snäpp till vänster, liksom diskmaskinen. Det känns bra...inte allt för stora ändringar, men ändå så man märker det....en klar förbättring iaf.




Förra fredan var Sara och hennes familj hit på middag och Idolfinal. Jisses, så länge sen det var vi sågs....det var riktigt trevligt att vi tog tag i det nu....måste göras oftare.
Idolfinalen slutade väl ganska väntat....blev varken nöjd eller missnöjd. De var ju duktiga båda två, även om jag hade hoppats liiite mer på Calle, fast det kanske bara var bra att han blev tvåa , då får man kanske se lite mer av han sen.

Lördan blev det middag, glögg å surr hos svärfars. Passade på att ses alla en kväll nu eftersom att de åker till USA över jul o nyår.  Vi låg oxå över där till söndan.....gissa hur länge vi sov? ....10.20 ! Hur många småbarnsföräldrar får ligga så länge på dagen? Helt fantastiskt alltså....å inte hade hon varit uppe speciellt länge på kvällen innan heller....ja, det är bara att tacka å ta emot sovmorgonen.





I måndags hade de luciafirande på dagis....ett gulligt luciatåg med småtomtar som faktiskt skötte sig riktigt bra med tanke på deras ålder. Moa började med att välja att sitta på golvet först framför alla andra, men ställde sig sen i ledet hon me.

 lite förskräckt Moa
 alltid glada Astrid

Malte Moa o Agnes

Sen har det bara varit arbete resten av veckan....och mer blir det i veckan som kommer....Nu jobbar jag alla dagar fram till jul, o inga korta dagar heller, fast samtidigt är det absolut roligast att jobba på maxi nu när det blir så oerhört mycket folk. Hoppas kroppen å psyket håller :o)

Ikväll kommer Erika o Mauro hit på pizza och fredagsmys...det ska bli trevligt, alltid kul när vi ses. Å jättekul att de nu ska stanna i Skellefteå och inte flytta till Norrköping som det var tänkt......roligare att ha vännerna på lite närmare avstånd.


Förra veckans fredagsmys....lakritsMoa


Adios !

Kommentarer:

1 Linnea:

skriven

Inte visste jag att ni höll på att göra om köket.. :-) Men så fint det verkar bli.. Snyggt med svart kyl/frys.. Vi får höras! kram li

Kommentera här: