Trevlig helg

Nya och friskare tag i helgen som gått....nu är det bara hostningen som man ska dras med ett tag framöver som vanligt.
I lördags var det Furuögrundsdagen här i byn. Livia blev årets Furuögrundsare i år och blev uppvaktad med paket, två ljuslyktor och en tavla, samma som Moa fick när hon blev uppvaktad :) tycker det är gulligt av dem.
Lite regn fick vi stå ut med, men det var trevligt ändå.

Haha...en karl kom fram efteråt och frågade nästan lite nedlåtade tyckte jag :
- " Ska hon verkligen heta Livia?"
- " Ja, det ska hon"
- " Jaha, inte Marie då?"
- " Nä, hon ska heta Livia"
- " Hmm, ovanligt"

Familjen gjorde sen på eftermiddan en tur till Pite och Dollar Store. Tyvärr var vi så sena dit, så det blev bara en snabb sväng runt....jag kan gå lääänge där :)
Middagen tryckte vi i oss i form av flottiga hamburgare på Sunes (Johnnys val såklart) och sen hemåt igen.
Fast vi kom på efter vägen att de ju har karuseller och grejer på havsbadet i Pite och gjorde ett stopp där oxå. Vi var där mycket i fjol när vi bodde i stuga och det är ju toppenkul för Moa. I år fanns det lite större urval oxå...hon fick åka en karusell och elbilarna, de tyckte hon var kul, men jag undrar ändå om pappan inte tyckte det var liiite roligare :)

Söndan blev ju en kanondag vädermässigt. Moa satte sig på cykeln och trampade på in till Byske och farfar som bjöd på tårta. Stannade ett bra tag på surr och kubbspel. Matthew, Maritas barnbarn, hade ju aldrig provat på det så det var på tiden tyckte vi :)

Idag, måndag har det körts skrot på tippen och ätits rester i huset. Hälsat på Johnnys moster som är på besök från Kanada och visat upp Livia....Moa tryckte i sig bullar och kakor under tiden. 

Kommentera här: