Pinnbrödsdeg

I helgen gjorde jag deg till pinnbröd som aldrig blev använd. Sparade den i kylen och fick ett ryck idag....blev faktiskt riktigt bra, FULA MEN GODA !

Delade degen i bitar och kavlade ut, penslade med olja och strödde på flingsalt och timjan - varierade smak på saltet.....stekte sen i stekpanna med massa smör och olja, blev nästan friterat och påminner om langos. Ett bröd försökte jag fylla med mjukost, men det blev katastrof att kavla och steka sen - don´t do it !
Kan tänka mig att doppa det i nånting sen...vet bara inte vad än :)
Ingen smalmat kanske, men man behöver ju inte äta det varje dag. Kul att göra både för stora och små oxå, jag kavlade och Moa penslade olja och kryddade med glädje.






Testa själva :)

Kommentarer:

1 Inga-Lill:

skriven

Ser ju jättegott ut, knepet med olja, salt och kryddor kan man ju ta med om man ska grilla dom ute över elden också!

Kommentera här: