The latest

Det sprutar inte inlägg direkt tyvärr.
 
En liten sammanfattning i vanlig ordning då :)
 
IKEA förra helgen - bara Johnny o jag, helt underbart trevlig helg med övernattning i Haparanda. Varuhuset blev många saker fattigare och vi blev oxå mycket fattigare, men ändå bara bra saker vi kom hem med såklart :) finns det onödiga ?
Tack farmor o Leif för barnpassningen - det får ni gärna göra om igen :)
 
I veckan har det på kvällarna varit ihopsättning av vår nya inredning och dagarna har jag suttit still eller tränat skräpkroppen. Har såklart klämt in lite disco däremellan oxå, Eric Saade och Gummibjörnen går varmt och högt i högtalarna nu för tiden ;)
 
Nu är det sjukdom hos 3 av 4 medlemmar i familjen, bara jag som är kry fortfarande........gissar att vi ändå trotsar Moas hosta och tar oss ett dopp ikväll, blir så otrevligt här hemma annars. Johnny är väl sämst tyvärr så det blir nog min tur att hoppa i det kalla vattnet ;)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Inga-Lill och Leif:

skriven

Tack för att vi fick låna tjejerna, vi hade en jättetrevlig helg och gör gärna om det. Tråkigt att ni är förkylda, vi har också haft en släng i veckan båda två, kan det månne vara samma bacill?=)
Vad fint det ser ut med era nya möbler. Kramar, krya på er <3

2 Linnea:

skriven

Men du så fint ni gjort.. :-) Alltid kul med ikea.. Blir själv sugen, men får nog vänta då andra saker är prio hos oss tyvärr.. vi ses snart! kram li

Kommentera här: