Gävle o Mackmyra

Från Borås till Gävle med ett kort stopp i Vingåker på torsdag. 
Jag måste säga att det verkligen gått bra med all bilåkning, jag var nervös innan men är positivt överraskad av flickorna. 

God buffé på Scandic Gävle väst, och barnen fick leka av sig ute till 22.30. 
Frukost på fredan och sen en tripp till Mackmyra, riktigt fint ställe. Sen blev det raka vägen hem, förutom matintag i Sundsvall. 

Jag är så himla nöjd med denna semester. Visst att det är skönt att komma hem igen, men vi kunde inte ha önskat oss någonting annat av vår semester, har aldrig längtat hem. Toppenväder, fantastiskt sällskap och massa god mat. 

Tusen tack till Linnea med familj som gjorde oss sällskap genom hela Sverige. Borås 3 nätter

Första dagen hade vi bokat träff med Jens i Göteborg. Gick bra och snabbt att köra mellan. 
Vi travade på stan lite, handlade skor och käkade buffé på Pizza Hut till lunch. Sedan blev det ett helt oplanerat besök på Liseberg tillsammans. Eftersom Jens jobbar där på somrarna fick vi ta del av lite "personalförmåner", tur för oss va? :)

Flickorna riktigt älskade Liseberg och det mesta där. 
Ingen blir väl förvånad över att Moa gillade kaninerna absolut bäst, det var ganska väntat. Oj, så hon kramades och myste med dem :)
Efter karusellåkning, kaninkramar, teater, popcorn och ansiktsmålning drog vi oss därifrån vid 22. Glada och nöjda barn som sov gott den natten. 

Andra dagen o Borås hade vi ingenting särskilt planerat, vilket faktiskt var skönt. 
Vi strosade runt på stan i flera timmar, Johnny tog flickorna med sig på djurparken och de hörs ha haft det bra. 
Ända tills de kom hem iaf,.....Moa hade avslutat besöket med hästklappning och åkte på värsta allergin. 
Alldeles uppsvällda ögon som irriterade. Hon såg verkligen helt förfärlig ut, men vi gav henne lite diverse tabletter och började tillslut se lite bättre ut. 

Fick bara ett suddigt kort i badkaret: Vi gick, trots uppsvällda ögon, ner till hotellrestaurangen på kvällen och åt middag. Trevlig kväll!Astrid Lindgrens Värld

Efter Öland och sen en natt i Oskarshamn åkte vi mot Vimmerby och Astrid Lindgrens värld. 
Ännu en helt tokigt varm dag som gjorde att det var lite tungt att vara ute och gå runt runt. 
Det var ändå en trevlig dag i en väldigt mysig miljö. Flickorna har inte sett allt som Astrid Lindgren gjort så de tyckte nog bäst om Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga. 
Sedan vidare mot Borås...