Första, andra, tredje

Nu är de tre första arbetsdagarna avklarade.....det har väl inte vari så farligt alls egentligen, men ikväll(lördag) känns det som om både ögon och kropp blöder. Även om man gör saker här hemma som att springa efter Moa heldagar, så är det ändå en helt annan sak att jobba "på riktigt".

Torsdag hade jag en härlig start med 8 timmar i charken.....fick mest stå vid grillen och lära mig hur den funkar, å det känns väl som att det ska  gå med  lite träning tillslut. Fick oxå vara med på kvällstädningen som mest innebar disk och rengöring av skärbrädor, knivar, bunkar , golv och bortplock. En helt ok dag om man bortser från värken i fötterna som var helt enorm.

Fredag  grillade jag kycklig och spjäll för hela slanten. Var helt täckt i orange gegga (fett) när jag var färdig....kände mig inte jättefräsh direkt (inte som vanligt alltså, haha). 4 timmat var jag vara där den dagen...från 08-12.

Lördag  och upp före fan på morronen. Smög riktigt för att inte väcka hon som sov i spjälsängen som skulle blivit pigg och jätteglad om hon såg nån uppe den tiden....men det gick bra som tur va för Johnnys skull.....de sov till 8 tror jag.
Väl framme på maxi klockan 06 lastade vi in varor i hyllorna och försökte hålla oss vakna....fast jag blev glatt överaskad över mig själv faktiskt som både lyckades hålla mig vaken och va på bra humör hela dagen. De första tre timmarna var jag i charken och de gick verkligen jättefort. Sen var det dags för den vanliga kassan. efter 1 timme på stolen kändes det som om man aldrig varit borta. Det mesta sitter otroligt nog kvar...klart en del plu-nummer har väl trillat bort, men de kommer snabbt tillbaka. Allt som allt en riktigt bra dag på jobbet, och det kändes inte alls som 10 timmar.

Chark vs Kassa

Jag kan väl kanske inte riktigt jämföra än när jag inte varit så mycket i charken, men av det lilla jag vet nu, så känns nog den liiiite roligare. Inte just för arbetsuppgifterna, men arbetssättet. Jag gillar att det är mer fritt och att man överhuvudtaget får prata med varandra där, vilket inte alls går för sig i kassan. Plus att om det kommer en riktig suring till kund, som det gör allt för ofta) så kan man bara gå bakom kulisserna för sig själv en stund...inte heller möjligt när man sitter i kassan tyvärr. Än så länge så känner jag mig ändå mer hemma bakom kassan såklart, det är ju tryggare att sitta där då man faktiskt vet vad man gör.......men jag tror det kommer bli superbra att få byta lite emellan de båda.

Mindre kul dessa dagar har ju varit saknaden efter Moa...låter helt sjukt att säga så, men man hinner ju sakna henne nå grymt under en hel dag.....det blir verkligen både puss-o kramkalas när man kommer hem...mys :o)

Nu ikväll har jag skjutsat ner grabbsen till havsbadet där det är stugsista. Jag var väl oxå sugen på det, men kroppen säger ifrån...jag bara längtar efter att få lägga huvudet på kudden, blunda ,och inte öppna dem igen förrän imorrn....nice !
Go natt