Sol, syrén o dumma humla

Solen har verkligen visat sig från sin bästa sida den här senaste veckan. Har för en gångs skull ändå lyckats undvika att bränna mig....annars brukar jag alltid vara den som är absolut rödast på sommaren. Ska väl kanske inte säga för mycket nu, men jag hoppas att det håller i sig. Dagarna har alltså såklart spenderats ute i helgen. Det har storkapats syrénbuskar bl.a....som de flesta vet så såg det inte bra ut här med dem.....på tok övervuxna, men inte längre...nu ser de nästan löjliga ut då det bara sticker upp pinnar istället....ser framemot nästa sommar då de nog blir finare.

Kolla så stora de var




Gissa om det blev nå ris !?!
Hur mycket som helst...blir skapliga brasor av det där när man har tid.
Moa och jag hjälpe som vanligt inte till med arbetandet utan höll oss under parasollet och i baljan.....eller Moa var i baljan...tror inte jag skulle passa så bra där.




Igår blev det som en konstig dag.....var ute på gräsmattan med Astrid då det blev ett väldans iiv från den lilla människan....å det var inte lilla skriket....där kan man snacka om panikskrik. Plockade upp henne i famnen och försökte trösta henne men det var helt omöjligt...hon bara slog helt vilt omkring sig och mest mot ansiktet. Hon öppnade munnen lite och då ser jag nån slags djurvinge där inne. Då fick jag panik !!! Grävde ut den ur munnen på henne och såg att det var en humla som tagit sig in.....usch å fy. Stackars Astrid bara fortsatte skrika och gråta.....Jerry gav henne kallt vatten och då verkade det bli lite bättre iaf.....vi ringde sjukvårdsupplysningen som sa att det bara var att åka in på akuten...
Bara på vägen in till stan (resan tog väl 10 minuter) så hade ungen jätteläppar och en riktig ordentlig hamsterkind......men allting gick bra....lite kortison i barnet och svullnaden la sig ganska snabbt ändå. Skönt, men shit va skraj man hann bli.

En helt vanlig Astrid en vanlig dag




Idag har vi haft en riktig slödag här hemma....jag å Moa somnade faktiskt tillsamman mitt på dagen och sov bort två timmar....skönt och mysigt. Sen var Lisa och Malte förbi en sväng på eftermiddan, och efterdet åkte vi till stan. Träffade mina föräldrar på Kriti och åt mammas födelsedagsmiddag där. Jag överaskade mig själv och tog nåt som jag aldrig testat, grekisk tallrik. Det var gott och jag är glad jag testat, men jag beställer nog inte det igen ändå tror jag.

innan vi åkte hem tog vi en sväng förbi min kusin som fick barn för några veckor sen...vilken plutt alltså ! Man fattar inte att de är så små....Moa känns som en riktig klump i jämförelse.
Nytt hus hade de oxå....ojojoj, riktigt tjusigt och sprillans nytt var det. Man ska inte titta på sånt, blev riktigt avis. Får nog ta och styra upp detta palats oxå :o)

Go natt på er