Bra igen !!!

NU ÄNTLIGEN, efter nästan en vecka med skräpiga magen känns det bra igen.
Jag har nu istället ätit som en tok i två dagar....aldrig varit så gott med mat tror jag.....man uppskattar det verkligen.
Så idag blir det att återgå till arbete igen...känns helt ok....börjar kunna väggarna här hemma nu efter de här dagarna.

I lördags blev det Buzz-kväll här i Furuögrund......riktigt trevligt, Jonas och Pernilla var här på mat, Robinsson och spel - en lagom avancerad kväll då magen då inte riktigt var som den skulle än.
Johnny och Moa kom hem sent på kvällen....så skruttan hann bara hitta chipsskålen innan det var dags för nattning...men det gick hur bra som helst. Hon är verkligen duktig på att lägga sig på kvällen nu, även fast det ofta är folk här på kvällarna är det inga problem. Hon kramas, vinkar och sen bara lägger sig lugnt och kramar sin älskade isbjörn i sängen.

Söndag så och strålande sol igen. Passade på att vara ute sista lediga dagen för att försöka få lite färg i mitt annars så vita ansikte....men jag vet inte om det gick så bra....lite fräknar blev det nog bara.
Det är ju oxå kul att Moa är så förtjust i att vara ute nu....problemet är bara att allt hon ser, framförallt stenar och SNÖ, ska ju stoppas i munnen. Mn blir ganska less på att jaga henne runt runt och ta allt ifrån henne.....å ju mer man säger till henne desto roligare tycker hon ju att det är....rackarns unge.

Idag åt hela familjen frukost tillsammans...vet inte när det hände sist. Moa smakade allt tror jag och spottade ut allt igen. Är väl nån fas hon går igenom nu då hon egentligen gillar det mesta.
Sen har vi ritat lite, provat hennes cykelhjälm som blev inköpt i veckan och röjt lite på gården som sakta håller på att tina fram....men vi har nog rätt mycket snö kvar iaf.