Sommar???

Nu börjar många prata semester omkring mig......några dagar kvar, men inte för mig inte. Jag har många veckor kvar innan jag får gå på min ledighet...dryga 5 veckor. Även om det känns länge kvar är jag ändå nöjd med en sen semester...vädret är ju inte direkt kanon just nu, så förhoppningsvis skiner solen heeela augusti ut.
Dagarna går som fortare nu under sommaren tycker jag...tänk, det är bara 1 vecka kvar till midsommar och sen smäller det bara till o vips är det juli. Midsommar ska för övriigt firas i Lundbäck tror jag.....det bli en lugn helg då jag jobbar alla dagar såklart.....men vi hppas på soool o vackert väder så vi kan va ute iaf.

I helgen väntar dock ledighet efter sju dagars jobbande. Jag o Johnny tänkte lyxa till det med att besöka bion på fredag....det var evigheter sen....det blir nog att se Män som hatar kvinnor som alla verkar ha sett och lovordat. Ska bli jättekul. Sen hem och sova en hel natt i lugn o ro utan Moaskrutt som ligger och sparkar o slåss brevid....nice!
Lördag ska bil nr 2 besiktas på förmiddan och sen tänkte jag försöka dra med mig Johnny en sväng på stan innan festligheter väntar hos Jennie från maxi på kvällen.
Moa ska få spendera helgen hos farmor i Bäck. Det blir bra att hon får vara där nångång oxå, då det allt mest är mina föräldrar som får rå om henne då vi behöver hjälp.

Annars händer det nog inte så mycket omkring oss nu......Moa har haft en släng av ögoninflammation, men det klarades av med ögondroppar morgon o kväll i nästan 2 veckor tid.
Jag jobbar jämt känns det som...trots att man är ledig halvdagar och börjar sent så är det ändå i princip varje dag man måste åka i väg.
Tror förresten att min pollenallergi slagit till nu....jag är sjukt snorig och tät i näsan...nyser en massa oxå. Jag som har varit helt ok de senaste åren trodde nog att det kanske växt bort, men tji fick jag.

Har ju helt missat att gratta Erika o Stefan som fick en liten tjeja 3 juli. En Lilly blev det.
JÄTTEGRATTIS !!!

Hej så länge