VAB-fredag

Fredagmorron startade med lite panik. Jag hann bara ställa ner fötterna på golvet så började Moa "spylåta"...stod å gjorde ordentliga kräkförsök, men det kom ingenting. Slängde fram en hink framför henne, fast då blev hon bara rädd och sa.. "neej". Kunde bara inte köra iväg henne till dagis den dagen så vi blev hemma båda två. Det blev dock ingen spya tackolov. Däremot la hon av det värsta i blöjväg jag hittills sett....fy, så jäkla äckligt...den blöjan åkte ut direkt, gick inte att ha innomhus. Hon var allmänt seg hela dagen...låg i soffan ochh såg Pippi, sov sen 4 timmar i vagnen så helt ok var hon ju inte. På kvällen hade hon lite feber, men var i stort sett som vanligt.

 Mysig hela dan

Lördan fick hon vara hos farfars medans jag jobbade.....Johnny fröjdade sig på skoter på dagen och kalasade på kvällen. Jerry fyller 30 i början av mars så de firade honom hela dagen...och natten antar jag, har faktiskt inte träffat Johnny än, gissar att det blev sent och att han sover bort större delen av dagen idag. Själv åkte jag hem när jag hämtat Moa igår....ville inte riskera att smitta nån om det var nåt i magsjukeväg hon hade. Vi såg melodifestivalen och åt popcorn istället.....skönt att komma i säng i vettig tid oxå.

Pigg och alert idag....har hunnit dammsuga, skura, lekt och röjt en del. Vet att jag borde ut och skotta utav bara den egentligen, men blir lite lat när jag tänker på att Johnny bara kan ta snöslungan sen och ta bort allting....så jag tror att jag hoppar det faktiskt. Finns roligare saker att göra... :)