Jul 2011

Nu är julen över för denna gång...både skönt och inte. Det har varit 3 lugna dagar med mycket mat och julklappsöppning alla dagar. Nu pysslas det för fullt med alla nya grejer, och det var nåååågot svårt för den större damen att lägga sig igår och inte få leka med allt på en gång. Själv plockar jag och försöker hitta plats till allt, tvättmaskinen går för fullt och "vanlig" mat ska lagas :)

Startade julaftonen på hemmaplan med samtliga familjemedlemmar samlade till frukost (hör inte till vanligheten), och självklart kunde inte klapparna under granen låtas bli :) Hann med lite lek och julmys hemma inna vi packade i väg oss till farmor o Leif i Bäck för fortsatt firande. Tomten kom på besök och det var blandade känslor hos barnen i år....Moa tror jag nog var lite skraj, men pratade mycket och hjälpte till med utdelningen. Livia blev tvärrädd och satt ett bra tag i knät innan hon sen "glömde" bort han och sprang runt som vanligt igen.

Kalle sen och julmiddag....mmm....dock vet jag inte om jag gillar Kalle så mycket längre, jag är faktiskt lite less, men det är ju gärna en tradition som man vill föra vidare till sina egna barn ändå.Juldagen åkte vi till Bygdsiljum för ett enormt fikabord och klappöppning igen. Att man sen orkar med ännu mer julmat är ju smått otroligt, men det är klart att det gick ner det med :)
Superklappar och alla glada, Livia var väl inte så intresserad i år, så det blev dubbelöppning för oss istället.
Tack ALLA !!!