Livia 3 år ❤

Tisdag 28 januari, 3 år sedan vår minsta dam kom till vår familj. 
Vi firade som vanligt på morgonen med smulig chokladmuffins och saft. Dock brukar barnen få lyxa till det på födelsedagen och äta den i sängen, men Livia hade inte tålamodet att ligga kvar och vänta på oss andra såklart. 

3 år som gått väldigt snabbt, även om det såklart känns som att hon alltid varit med. 
3 år fyllda med fart och fläkt och en hel drös massa galna påhitt från damen. Många gånger är jag helt slut efter att ha jagat efter, men skulle inte byta det mot nånting annat ändå. 

Hon är verkligen tjejen med fart i huset och hittar på den ena dumheten efter den andra. Jag funderar på vart hon får sina alla idéer ifrån, för nu börjar det vara väldigt mycket.  
Förra veckan tex, hon och ett annat barn på dagis bestämde sig för att använda ett bord som toalett. Något som inte uppskattades av fröknarna där, så jag tror de fick sig en ordentlig avhyvling, som förtjänat. 
Även igår hade hon och en fröken en dust på dagis. Vad det riktigt handlade om vet jag inte, men att Livia bestämt skulle spotta på fröken var klart. Knäppa unge alltså, man skäms en aning faktiskt. Dock vill jag ändå skriva ner det så man kan gå tillbaka och kika sen vad hon mest hittat på. 

Födelsedagen igen då efter ett litet stickspår ;)

De hade sjungit ja må hon leva på dagis för henne och fått äta glass på förmiddan. Hon lät mycket nöjd, mest med sången som är hennes favorit. 
Hemma gjorde vi tårta och beställde hamburgare tillsammans med farbror Joel och Nina. Det var kul att det kom nån på "rätt" dag och firade med henne. 

Hon hade önskat sig två saker i present, en traktor och en julgran :). Det blev ingen julgran, men en traktor fick hon. Tror ändå hon blev mest nöjd över pruttkudden hon fick. 

Underbart kort från storasyster, de är bra gulliga med varandra ibland ❤