Mormor 60 år, sol å sommarlek

Eftersom det blir på tok för lång tid mellan inläggen numer, så smackar jag återigen på med en massa bilder av vad vi gjort den senaste tiden. 
Jag kan aldrig få med allt som jag vill och tänker att jag ska lägga ut, men ett litet urplock åtminstone. 

Vi har firat mamma/mormor som fyllt jämna 60 nu. Fick en härlig dag i stugan med sol och varmt så det gick att va ute. 
Moa och Livia började uppvaktningen på morgonen först av alla, egengjorda grejer såklart. Jag tog tyvärr inga bilder av konstverken, men de var mycket mycket nöjda med presenterna. Livia hade gjort nån slags regnbågskreation, och Moa hade knåpat ihop en bok med egen text om sommaren. 

En bra dag!
Hemma har vi oxå försökt vara ute när vädret har tillåtit. Det har blivit många turer ner till havsbadet på kvällarna och även till lekparker runtom. Och tjejerna har självklart cyklat, cyklat å cyklat.  Skönt att det inte behöver vara så himla avancerat för att ha trevligt tillsammans. Har varit i Burträsk och Kvarnbyn och lekt, fiskat och matat ankor. Tjejerna tyckte nog det va spännande att sova i P's lght, men det gick ändå bra. Kul och att vi fick soliga dagar där, det har vi ju inte varit så bortskämda med annars. 
Den senaste helgen blev en riktig toppenhelg. 
Vi startade fredagkväll med besök från Linnea o familj. Lördag kom mamma o pappa hit, och sen även Eleine med sin lilla Liv. 

I söndags hade Moa fotbollscup i Myckle från morgonen till efter lunch. Riktigt roligt, men hon tyckte det blev jobbigt med tre matcher i värmen samma dag. Därför bytte vi bara lite kläder när vi kom hem och åkte på utebadet för lite svalka. Avslutade även med middag nere på Lanternan.