Premiärer👍

I söndags var det äntligen dax igen, matchpremiär!
Flickorna och jag stod för halva fikadelen och hade gjort chokladbollsrullningen redan på fredagskvällen, skönt att ha det bortgjort första matchen.

Vilken liten stjärna jag har alltså!!! Jag stod stolt som bara den och hejade på när Moa spelade och fick göra sina första tre mål denna säsong (man får skryta över sina barn va?!😉).
Dock blev det förlust med 7-5 ändå, men hon gjorde sitt allra bästa😊. 
Även mormor, morfar och Johnny kom och hejade på fotbollsspelarna 👍.

Mamma o pappa stannade kvar på middag, och kom även med en nymålad bokhylla till min hall.
Igår var det premiär även för mig, maxipremiär. Har varit hemma ett bra tag nu, men axeln verkar tyvärr inte vilja samma som jag riktigt än. Även om 1 1/2 timmes jobb kändes fånigt i början, är jag ändå glad att det bara var så lite. Det brände i axeln och armen när jag slutade, men tack o lov inget som kändes värre senare på dagen. 
Har varit ledig idag, och är även ledig imorgon. På torsdag tar vi nya friska tag igen!

Ledigt på barnveckorna innebär Livia och mammatid😊. Idag har vi lekt affär, spelat kort och sett Sunes Jul (årstiden kändes så rätt).

Till lunch kom pappa hit och hjälpte mig att frakta hem en "bänk" som jag köpt via fb. Jag blev mer än nöjd när den kom på plats.


Moa cyklade till en kompis efter middag och läsläxa, och Livia o jag cyklade till Ica för en glasstrut. Det blev lite som en muta för att storasyster fick ha kompis.

Sen tog vi en liten prommis i skogen här bakom. Hon är fantastiskt ibland den här lilla. Så kloka samtal vi kan ha på tu man hand alltså. Det är verkligen skillnad på att vara med flickorna var och en, och båda tillsammans. 

Kommentera här: