Mitt underverk !!!

Känner ju att jag måste uppdatera både er och mig om hur stor(?) Moa verkligen har blivit nu med lite bilder från födseln och fram tills nu. I morron blir hon ju 8 hela veckor, och det har hunnit hända en hel del på den tiden. Hon har blivit otroligt duktig på att göra stora leenden mot en när man pratar med henne, och det syns verkligen att hon lyssnar även om hon inte förstår ett ord.

         

         

  

Nybörjare och skrikig bebis

Har nu suttit och klickat här ett tag med hopp om att förstå hur detta går till, men jag tror jag måste göra ett nytt försök i morron för jag har ett väldigt argt barn brevid mig. Ingenting verkar vara bra. Just som man tror hon somnat så börjar hon bara om att skrika helt hysteriskt. Ska ändå försöka få ner några rader om min dag.

Jag och Pernilla tog en repa på stan med siktet inställt på julklappar, men som vanligt nu så fastnar jag vid alla superfina barnkläder på alla affärer. Så självklart blev det mest grejer åt Moa denna stadstripp också, men lyckades få med mig en liten klapp hem ändå. Nu har man börjat iaf.
På kvällen blev det självklart hockeytittande hos Jonas med ett väldans liv som vanligt, men ikväll blev det ju ett trevligt slut. AIK vann med 1-0. Kan ju ha haft med Moas nyinhandlade aik-napp :o)

Nu kanske Moa har somnat, så jag ska försöka lägga mig och få några timmars sömn innan det är dags för käk igen. Hej så länge

Välkommen till Sarah och Moas blogg !

Tänkte prova på det här med bloggande nu. Alla tycks ju idag hålla på med det, och jag måste ju villigt erkänna att det faktiskt är ganska kul att läsa.
Min blogg kommer främst att handla om mitt lilla mirakel Moa såklart, och det blir väl som en liten dagbok för mig själv så jag vet vad jag sysslat med alla dessa hemmadagar med henne.
Nu ska vi bara se om jag klarar av detta också.
Så Pia...håll till godo !

image2