Snorig hockeyhelg

Host, krax och snor har det varit för vår Moa i helgen. Lite feber hade hon oxå på söndagskvällen, så idag måndag, får hon stanna hemma från dagis för tillfriskning och vila.
I helgen har det annars mest handlat om hockey såklart. Match både lördag och söndag, och VINST båda dagarna....så härligt, men OJ så ont i magen man ska innan det är klart. Nu laddar vi för ännu en match imorron och hoppas på vinst återigen :)))

Lite bilder från helgen :

första riktiga gubben :) , som jag sett iaf


vårt tråkiga babygym är framplockat, kan roa en stund om man har tur


kattpussel med farmor


videvisan för en glad Livia


SNOOORMOOOA


Fick en massa kläder till Moa av Maria på Maxi som vi gick igenom imorse. Många kjolar och linnen som fick flickan att studsa av glädje....baddräkten skulle genast provas och var nästan omöjlig att få av henne sen, hon ville ju bada NUUUUU. Blev riktigt dåliga bilder tyvärr...

...badbruden

Pinnbrödsdeg

I helgen gjorde jag deg till pinnbröd som aldrig blev använd. Sparade den i kylen och fick ett ryck idag....blev faktiskt riktigt bra, FULA MEN GODA !

Delade degen i bitar och kavlade ut, penslade med olja och strödde på flingsalt och timjan - varierade smak på saltet.....stekte sen i stekpanna med massa smör och olja, blev nästan friterat och påminner om langos. Ett bröd försökte jag fylla med mjukost, men det blev katastrof att kavla och steka sen - don´t do it !
Kan tänka mig att doppa det i nånting sen...vet bara inte vad än :)
Ingen smalmat kanske, men man behöver ju inte äta det varje dag. Kul att göra både för stora och små oxå, jag kavlade och Moa penslade olja och kryddade med glädje.


Testa själva :)