27 januari - äntligen!

Så var det då äntligen dags - Dagen D !!!
Det var det man trodde iaf...eller jag hade aldrig trott att jag ens skulle komma så här långt, men nu sitter jag här. VÄNTAR, VÄNTAR, VÄNTAR.....lite känns det som att om lilla bäbis inte kommit innan denna dag är slut så blir det ingen alls, det är alltså idag eller aldrig !

Jag tror lite att det blir en spärr i kroppen när det enda man tänker på är att man vill att det ska börja...varenda liten konstig känsla får en att rycka till och hoppas. Ska jag vara helt ärlig så längtar jag nästan mest till att se om min eländiga kropp blir bättre när ungen kommit ut ur den. Jag kommer knappt ihåg hur det känns att vara smärtfri, men jag längtar.
Pga kroppen har jag idag min hemhjälp här som städar och kämpar med mitt hus, mamma såklart :) Det känns så fel, man är snart 30 år och mamma kommer fortfarande och hjälper en med sånt, men det är en himla tur att jag har henne. Själv kan jag dammsuga ett rum sen måste jag ge upp och vila....huvvaligen....snart så...eller som sagt, det kanske inte blir nån bäbis alls av detta.

Så här ser jag mina fötter numera :

4 dagar kvar

Jag svettas, är sjukligt trött, andfådd som rackarn och toksvullna fötter som dunkar, dessutom luktar jag illa tror jag....vem sa att det var mysigt att vara gravid?
Jag gör mig inte på bild, men ni ser vilken HÄNGMAGE det blivit av mig !!!!
Hur länge ska jag behöva gå runt med den ? Kom NU, jag är REDO !

Fotograf : MOA

v 40 !

Inte blev det nån bäbis på mitt "gissningsdatum" inte. Som jag hoppats på det....nu är jag så less på min inneboende.
Jag blev så glad i tisdags när jag var hos barnmorskan och hon sa att huvudet var fixerat och den låg riktigt långt ner, redo att komma ut.....MEN det kan ju ändå ta veckor innan den behagar visa sig för oss. Och även om man vet det så kan man inte låta bli att hoppas extra mycket nu. Varenda liten konstig känsla i magen får mig att rycka till och känna efter extraextra :)   Magen har  varit i uppror sista veckan, men det hart nog tyvärr att göra med mina annorlunda matvanor nu för tiden.....surströmming 2 gånger och Pollypåsar i mängder - tillslut säger magen ifrån, men såååå gott det har varit.
Idag ska jag då alltså bara fortsätta hoppas och känna efter och vääääänta, det är ju trots allt närmare än någonsin förr :)

v. 40 och 6 dagar kvar