Dagarna

Korta promenader, lite träning, tv, dator och lite städning och matlagning är det som fyller mina dagar nu. Ska erkänna att det går lite halvtrögt med träningen som jag fått ordinerad, men nu rackarns vill jag få ordning på kroppen. Det gör ont fortfarande, riktigt ont faktiskt och just därför tar det emot att träna, men jag vill ju nångång få slippa tabletterna och leva normalt igen så det är nog bara att bita ihop och göra det ordentligt.
 
Jag längtar enormt efter barnen på dagarna, även om det är skönt att vara själv såklart, det känns som deras hemmatid är så minimal och vi måste göra det bästa av det och självklart blir et mycket skratt och kramar då de kommer hem.
 
Nu har jag äntligen fått en fungerande bil här hemma så jag tar mig fram o tillbax till Byske iaf, kanske blir ett lite mer socialt liv nu. Varit på kaffe hos Frida idag och då är det såååå skönt att inte släpa med sig ungarna :)
 
Från senaste veckorna, fast jag får inte in alla jag vill....blogg.se :(
 
 
 

Hemhjälp

Dagarna rullar på här hemma. Idag har jag en lugn fredag då jag gör absolut ingenting alls. Borde väl ut i solen egentligen, men solstolen är inte bästa kompisen med ryggen tyvärr, så jag får vara blekast som vanligt.

Mamma har varit här i två dagar och hjälpt mig med diverse....följt med och storhandlat, hämtat barnen, gett dem lite sovmorgon och lagat mat här hemma. Ja, vad vore jag utan min mamma?
Igår gjorde vi en tripp till Piteå oxå....Dollare Store blev några saker fattigare åsså gjordes ett litet tjusigt inköp i centrum. Avslutade med kaffe o god muffins på Waynes för att vila kropp och fötter.Mina fina i hamnen


En mammas samvete

Dagarna hemma har faktiskt gått rätt fort för mig. Mycket tid vid dator och tv, hinner se alla tjejprogram nu då ingen annan är med och bestämmer vad som ska visas.
Igårkväll tog jag mig tom ut på en kvällspromenad tillsammans med Pernilla, och det gick riktigt bra. Nästan så jag tror att det kanske hjälpte min annars överjävliga morgonvärk, för det var mycket bättre i morse då jag steg upp. Fick ju oxå inviga min sprillans nya bungy pumpstavar...känns aningens i armarna ändå ;)

Dock har jag så väldans dåligt samvete för att barnen numera bor på dagis och att hemmatiden i pricip blir 2 timmar per dag. Försöker göra det bästa av de timmarna, men det kan inte hjälpas, en mammas samvete är alltid dåligt och nu ännu värre. Förmodligen kommer de inte att minnas den här tiden senare, men det kommer jag.....och man undrar ju vad dagispersonalen tänker om all denna tid, ca 52 timmar i veckan.
Tyvärr finns det ju ingen annan lösning just nu, men när jag börjar känna mig bättre och kanske får lyfta saker igen att jag kan hämta hem dem tidigare på dagarna.

Det bästa med dessa dagar är då de kommer hem och man hör hur de ropar "mamma" redan på grusgången utanför, för att sen storma in och ge stora stora kramar och leenden. Åh, så glad man blir och man värdesätter dem enormt!!!!

Mina älskade busungar