8 december - del 1

Jag vet inte vart och hur jag ska börja. Ska försöka sammanfatta en av de absolut bästa dagarna i våra liv med några rader och en del lånade bilder.
 
Det var såklart en stressig förmiddag med huset fullt av folk som irrade runt efter grejer och matfix, hår och smink och påklädning. Lite rörigt såklart, men väldigt bra att vara så många ändå, det behövdes faktiskt....framförallt med barnen som förmodligen tyckte att alla betedde sig märkligt.
 
Fotografering innan kyrkan både utomhus och inne i kyrkan....Johanna och Ida låg i snö, stod på stolar och skottade in oss i snön....det måste ju blivit bra bilder. Tack för allt arbete!
 
Barnen skötte sig utomordentligt egentligen hela dagen. Vi hade förberett oss på mycket spring, tristess och gnäll, men ojoj så vi blev överraskade - våra barn är bara bäst!!!
 
Jag som varit så himla nervös över att gå in i kyrkan inför alla gäster kände inte av så mycket nerver alls just då. Kunde verkligen njuta av det istället och tyckte att det bara var roligt att alla var där för vår skull...skönt att det hann släppa för jag hade oroat mig nå kompiöst verkligen ;)
 
Festen sen - vilken fest !!!!!!!!
Absolut den bästa i mitt liv, och jag ville aldrig aldrig att kvällen skulle ta slut.
Det blir förhoppningsvis mer om den i ett annat inlägg då jag har fixat fram lite fler bilder :)
 
Här har jag lånat lite bilder från andra :
 
 
 
 
 
 
Jag kan verkligen inte tacka alla tillräckligt för att ni gjorde vår dag till den absolut bästa !!!
Framförallt min underbara familj som ställt upp enormt mycket på alla sätt som gått ...Jag älskar er !

Lika som bär?

Livias dagisfoton kom med posten i fredags....jag blev väl lite förvånad över hur bilden blev kan jag säga :)
 
Jag vet vem som fått Livias kort så det är ju inga problem att få rätt sen, men jag tror det har blivit lite rörigt hos företaget....förstår att man kanske kan blanda ihop två barn, men Livia och den här flickan är det ju inte jättesvårt att skilja på, eller ???
 
Flickan på bilden heter Badjo och henne pratas det massor om här hemma...Livia tycker mycket om henne, och hon är verkligen söt som socker.
 
 
 

1 december

Dagarna rusar fram nu.....idag exakt 1 VECKA KVAR till The Big Day !!!
Johnny är på sin svensexa i Piteå idag och jag antar att han har det trevligt...det lär ju synas på han imorron om inte annat ;)
 
Jag fick tillslut svar på alla mina mystiska fredagsbrev i form av möhippan förra lördan. Oh, så roligt det var. Ja, allt var kanske inte roligt, fiskspa är INTE att rekommendera!
Annars var det topp - framförallt var det otroligt välplanerat med överraskningar och roliga lekar. Även roliga minnen och massa massa skratt.
Jag skulle så gärna vilja ha bilder från min dag av nån - förbarma er och skicka iväg ett mail eller två :)   sarahper@gmail.com
Vet inte när jag hade träningsvärk i magen dagen efter av skratt :)
 
Idag har det förmodligen inte undgått att snön har anlänt, och det med besked. Barnen har stått långa stunder i fönstret och öppnat ytterdörren gång på gång för att varje gång imponeras.
Jag var inte sugen på utelek idag, men passade på en stund att gå ut med Moa då Livia sov bara för att hon åtminstone skulle få leka lite.
 
En del julsaker har fått komma på plats idag. Vi har inte så mycket, men nog är det trevligt med lite ljusstakar och stjärnor ändå...barnen blev oxå nöjda med pyntade fönster.
 
De flesta bakar nog julgodis den här tiden på året - här bakar vi negerbollar året om!!! .....Baket slutade med ett långt kvällsbad för båda damerna :) ...och dammsugning för mig.
 
 
 
Har nu försökt en bra stund med fler bilder, men jag ger upp .....håll till godo med lite pärlsocker så länge