Vab idag

Hemma med två snorisar idag. Jag tror inte nån av dem haft nå feber, men hesa, hostiga och lite slöa har de varit. Såklart har de emellanåt haft alltför mycket energi för att vara hemma. 

Jag har inte heller varit helt på topp idag. Har oxå känt av halsen och har nysit en massa. Värst har ändå ryggen varit. Men fy vilken dag. Det har inte ens gått att ställa sig upp från soffan utan att ta hjälp av armarna och så kräla sig upp. Tyvärr har humöret visat sig därefter oxå, och har varit både arg och mycket ledsen. 

Har verkligen försökt ändå att ha en mysig dag med tända ljus, julklappsinslagning, julfilm, pussel och julmusik. 
Tror att de är rätt nöjda, vi tjuvstartade även fredagsmyset ikväll. 
Julbord

Jag hade nästan gett upp hoppet om ett riktigt julbord i år. Som tur var så fick mamma o jag äntligen ihop en kväll som passade oss båda. 
Åt i vanlig ordning så det nästan kom upp igen, riktigt riktigt gott. Nordanå levererade detta året oxå!!!
Tack för ikväll mammaHämtade hem två glada sjuklingar ikväll oxå. Det blir till att vabba för första gången på Gud vet när. Ledigt

Dagen började som vanligt med den eviga huvudvärken redan innan jag klivit upp. Jag blir bara inte av med den! Även om den oftast blir bättre under dagen blir jag aldrig helt av med den. Och när det är dags att sova är den där igen. Tar tacksamt emot tips för hur jag ska bli kvitt den för gott. 

Ledig dag idag innebar ett par koppar kaffe till lite inspelat på tv:n till att börja med. Kan hända att jag slumrade en liten stund där oxå. 

Efter lunch traskade jag till Frida och fick nybakat fika och lite surr. Fortsatte sen promenaden runt Byske lite. Det är verkligen långt mellan mina prommisar nu så jag tyckte det var bäst att passa på när jag lix var ute redan. 
Hälsade på Pernilla på apoteket en snabbis oxå. 

På väg hem igen ringde Erika och bjöd på middag, och jag säger inte nej när det serveras fisk :)
Tack o go natt för idag