Julafton

Julen i år blev en lugn hemmajul....riktigt härligt.
Vi hann tjuvbörja med klappöppning redan kvällen innan då Johnny absolut tyckte att jag skulle öppna hans klapp till mig. Jag hann faktiskt lista ut vad det var innan bara på hans prat ,och då tyckte nog jag oxå att det var bra att öppna den i förväg......en filmkamera !!! En riktigt fin sådan oxå......så då kunde jag filma Moas julaftonsmorgon med den :o)

en till tjuvöppnare

 julfin
 mums
 nya tofflor
                                                                                                     o ny pallSå här innan jul...


....är det verkligen bara jobb som gäller för mig. Tidiga mornar och långa dagar på kära maxi.När man väl kommer hem så är det dusch, lite mat och sova som gäller....lite tragiskt, men jag försöker trösta mig med att det bara är under en kort period nu. Tråkigast är nog att kroppen säger ifrån på allvar...känns som jag har en 75-årings kropp redan vid 26. Ryggen har ju såklart strejkat i veckan och det påverkar ju hela ens sätt att röra sig, sen har jag en himla yrsel oxå som jag inte vet varför riktigt....lågt blodtryck kanske.....men klaga vill man ju som heller inte göra för man har ju iaf ett jobb, mer än många andra idag.

Imorron blir iaf en ljusare dag...min enda lediga dag !!! Hoppas att minstingen i huset tycker att vi ska ha sovmorgon ett bra tag....ibland går hon att övertala :o) Sen ska vi nog försöka oss på ensväng in till stan för de sista julklappsinköpen...vi är som vanligt ute alldeles för sent även fast vi säger varje år att vi ska bättra oss.....skäms på oss...nästa år SKA det bli bättring. (egentligen är det inte alls mitt fel.....alla är inte lika intresserade av att gå på stan, sen kan ni ju lista ut resten rätt lätt)

Kvällens badMoa

Nu kvällstv och sen SOVA !!!