1-årshelgen

Nu har vi ätit tårta och fika tillräckligt för ett bra tag framöver...mums :) Blir några extra promenadvändor i veckan förmodligen.

Livia 1 år ! Hur fort har kan ett år gå egentligen ?!?
Det var ju alldeles nyss jag var smällfet och otymplig, och bara längtade halvt ihjäl mig efter att få åka in på förlossning och träffa vår lilla pojke ..... som visade sig vara tjej tillslut ;)
Men ett år har gått och Gangstern har förgyllt livet på ett helt otroligt sätt. Inte alltid bra otroligt, men för det mesta iaf. Och de stunderna väger upp allt som ibland känns svårt och jobbigt, att vara 2barnsförälder är faktiskt inte alltid lätt, om det nu var nån som trodde det :)

Kalaset hade vi igår på hennes födelsedag och det blev en del barn med föräldrar som kom på fika och lek. Hon var faktiskt förvånansvärt intresserad av paketöppning nu om man jämför med i julas bara.....men allra mest intresserad var storasyster såklart, som inte riktigt kunde hålla fingrarna borta från papper och kartong.

I afton var mina föräldrar förbi på mat och överbliven tårta. Även ikväll öppnades paket och stora damen kunde inte hålla sig den här gången heller, men Livia fattar ju inget än så det gör väl kanske inte så mycket ändå.

Moa testade sina skridskor igårkväll med imponerande resultat. Jäklar vad snabbt barn lär sig......själv vet jag inte om jag skulle ta mig fram idag om jag provade, men hon älskade det och det är huvudsaken :)


Försöker lägga in bilder, men datorn/internet samarbetar inte riktigt ikväll, försöker imorrn igen !

Hej så länge :)


Snor och bilder


Det snoras i huset nu. Pappan är värst, tätt följt av den minsta damen. Fast det är konstigt hur hur hon orkar hålla igång mellan varven ändå. Börjar vara på bättringsvägen tackolov, men jag skulle gärna ta lite bättre nätter framöver om de har med snoreriet att göra. Känns i kropp och huvud att det är stor brist på sömnkontot hos mamman.

Jag har absolut inte tid att bli sjuk nu. På lördag ska vi ju fira fina Pernilla med galej i stan. Åh så jag längtar, ska bli så kul. Har bakat efterrätt och ordnat med lite lekar som jag tänkte att vi skulle roa oss under kvällen med :)

Lite blandade bilder :
Biopremiär

Från klockan 7 i morse har det tjatats och längtats till klockan skulle bli 15 och bion börja :)
För första gången intog Moa biosalongen med en liten popcorn och stoooora ögon. Hon satt som ett ljus hela filmen, ville ha mer popcorn, och då filmen slutade ville hon se den igen - bra betyg med andra ord !
Gick på Frasses och åt hamburgare och sen på Barnens Hus där hos fick en princesskrona och ett halsband. En HELNÖJD dam som sa gonatt ikväll vill jag lova, och det ska självklart bli fler biobesök framöver :)

Tack Johanna o Agnes för sällskapet - en riktig tjejdag som Moa uttrycker det :)