VAB-fredag

Fredagmorron startade med lite panik. Jag hann bara ställa ner fötterna på golvet så började Moa "spylåta"...stod å gjorde ordentliga kräkförsök, men det kom ingenting. Slängde fram en hink framför henne, fast då blev hon bara rädd och sa.. "neej". Kunde bara inte köra iväg henne till dagis den dagen så vi blev hemma båda två. Det blev dock ingen spya tackolov. Däremot la hon av det värsta i blöjväg jag hittills sett....fy, så jäkla äckligt...den blöjan åkte ut direkt, gick inte att ha innomhus. Hon var allmänt seg hela dagen...låg i soffan ochh såg Pippi, sov sen 4 timmar i vagnen så helt ok var hon ju inte. På kvällen hade hon lite feber, men var i stort sett som vanligt.

 Mysig hela dan

Lördan fick hon vara hos farfars medans jag jobbade.....Johnny fröjdade sig på skoter på dagen och kalasade på kvällen. Jerry fyller 30 i början av mars så de firade honom hela dagen...och natten antar jag, har faktiskt inte träffat Johnny än, gissar att det blev sent och att han sover bort större delen av dagen idag. Själv åkte jag hem när jag hämtat Moa igår....ville inte riskera att smitta nån om det var nåt i magsjukeväg hon hade. Vi såg melodifestivalen och åt popcorn istället.....skönt att komma i säng i vettig tid oxå.

Pigg och alert idag....har hunnit dammsuga, skura, lekt och röjt en del. Vet att jag borde ut och skotta utav bara den egentligen, men blir lite lat när jag tänker på att Johnny bara kan ta snöslungan sen och ta bort allting....så jag tror att jag hoppar det faktiskt. Finns roligare saker att göra... :)

2 härliga dagar

                                                  GomorronMoa
                                    

Det har varit två (nästan) lediga dagar nu. Har bara varit hemmavid, men har varit bra dagar. Igår, tisdag tog vi oss faktiskt ut en stund för lite snöskottning på den soliga lite varmare delen av dagen, annars har det varit snuskiga minusgrader då man bara vill vara innomhus och elda för fullt.
Det roliga ute höll på ta slut när Moa doppade ansiktet i snödrivan....hade det inte varit för att man tyckte synd om henne, hade jag plockat fram kameran och fått hennes totalsnöiga fejs med på bild.....men som den bra mamman jag är valde jag ju självklart att ta bort snön istället :)

   

På kvällen blev det jobb i fyra timmar för min del, men det kändes rätt kul ändå.....skönt att det kan kännas så nångång oxå.

Idag har det varit en heeelt ledig dag med två söta töser. Erika var på besök med sin Lilly, 9 månader snart.
Moa visste inte riktigt var hon skulle göra av sig själv när det kom nån som var mindre än henne själv....även om det faktiskt inte skiljde så värst mycket i storlek :)
Hon blev så exalterad, man riktigt såg hur det kröp i kroppen och framförallt i fingrarna för hon ville så gärna känna på henne hela tiden. Kul med sällskap för både Moa och mig en hel dag.
Just nu borde jag verkligen gå å lägga mig, men jag kan bara inte slita mig ifrån OS-tittandet - hoppas på GULD ikväll.

Vår helg

Spenderade min helg hos mor å far i BGM, självklart var Moaskrutt oxå me. Hon älskar att vara där, kallar det ju för "hemma " tom, men det kanske beror på att hon inte riktigt förstår innebörden av ordet :)

Tyvärr var temperaturen inte riktigt till sin fördel så det blev en riktig innehelg med mat o tv.....melodifestival på lördagkväll såklart. Är väl inte jätteimpad av nån låt, även om det fanns en del som var trallvänliga och glada. Jag står fortfarande fast vid mitt tidigare inlägg - den har helt klart varit bäst.
Skulle oxå se längdskidorna senare på kvällen, men mina nu tidiga mornar med Moa sätter sina spår och jag somnade ifrån tv:n tyvärr...kul att se dan efter ändå.

Åkte hemåt på måndagmorron först, direkt till dagis blev det. Jag hann hem ett par timmar innan arbete väntade och är riktigt nöjd med mina ensamma timmar :) hann med en massa tråkgöra, men oj så glad man är när det är gjort.

Idag har jag å Moa bara myst hela förmiddan...mycke Pippi på datorn (som vanligt), badat och käkat lunch....nu sover hon och jag ska nog göra ingenting ett tag.

Hejhej