Trollisbesök

Gjorde ett besök på dagis idag.....snart är det ju dags för Moa att börja på riktigt igen. Jag tyckte det skulle kännas bättre att hälsa på innan man bara lämnar av henne och åker därifrån sen...men varför ska jag larva mig på det viset? Det var ju inga som helst bekymmer att komma dit för henne. Jag kunde lämna henne med de andra barnen och fröknarna och gå iväg utan att hon brydde sig det minsta. Visserligen känns det ju bättre med vetskapen om det så för det är jag glad att vi for dit idag, men det hade nog inte behövts. Jag fick jaga henne som en tok när det var dags att åka hem igen.....hon stortrivdes ju......tror oxå att det hjälpte att hon såg några kända ansikten där ..framförallt Malte som hon hann jaga flera varv runt gården :o) Ikväll är det kklädpartaj hos Lisa, Gangstar. Jag har aldrig varit på just ett sånt så det ska bli intressant att se vad de har för nånting. Förmodligen kostar allt snuskigt mycket pengar, men man måste ju inte köpa.....även om det ändå brukar bli så, åtminstone ett plagg.

1 vecka kvar

Så fort tiden går när man är ledig plötsligt.....dagarna bara springer förbi känns det som. Nu är dryga 5 veckor av semester borta, bara 1 ynka kvar tyvärr.
Även om det känns trist att snart återgå till arbete så är jag väldigt nöjd med mina veckor ändå. Har den större tiden haft helt ok väder, en del dagar med riktigt varmt då man försökt få sig lite färg. Det är mest nu på slutet det har varit lite sisådär med vädret, men jag är inte ledsen för det nu...lite vettiga saker kan man ju få gjort hemma då iaf.

Har i ett par veckors tid försökt lägga ut ett inlägg om vår semestertripp, men datorn i hemmet är inte medgörlig det minsta så det får vänta ett tag till tyvärr.....det blir att låna till sig en dator när man är borta.
 
I lördags åkte Moa o jag till Bygdsiljum för att få lite sällskap av mormor som också varit ledig ett par dar....vi styr bilen hemåt i morgon, tisdag, igen.

Vi plockade vinbär igår och jag gjorde mitt första försök  till att koka gelé.....åh, tamerackarn, det blev ju gelé. Jag ska testa hemma nu också tror jag så jag får nån användning av mina egna bär som annars bara hänger där som prydnad.

Sen tror jag inte att jag ska göra så mycket mer vettigt i veckan....ska göra ett besök på dagis förresten nu när lillskrutt ska byta och har varit ledig så länge därifrån. Tror att det kommer kännas bättre för både henne o mig när det ska lämnas "på riktigt".

Helgens bilder

PotträningDen kommande gelén

   

Utelek....med vatten, som vanligt  

MatdagsAdios !

Jennies möhippa

Igår hade vi möhippa för Jennie, en barndomskompis till mig.
Det blev en riktig kanondag med strålande solsken, segling, god mat och kalla drycker. Vi började tidigt på morgonen och kom hem vid 01.

När de gifter sig däremot är det nog ingen som vet riktigt....man får tyvärr inte vara med där. Känns lite trist tycker jag, men alla vill väl ha det olika och nu valde de att göra det ensamma hemma.

Herrarna hade oxå aktiviteter på dagen och sen sammanstrålade vi alla på kvällen för grillning i Brände där de bor.

En toppendag !