Suring och Dr L :)

Surströmming för andra gången på en vecka :), precis som det ska va. 
Igår fick jag sällskap av Linnea med familj till bordet. 
Hon hade även med sig ett vin som faktiskt passade rätt bra till suringen, Dr L. Det ska jag komma ihåg till en annan gång oxå. 

Vi fick en sovkompis oxå, Nova stannade kvar och vi låg alla fyra damer i min säng. Det är så roligt när det funkar så bra med kompisar som sover över, kul för oss alla med glada barn. 
Det gör vi gärna om. 
Tung dag med bra avslut

Andra veckan på min halvtid har dragit igång. Jag började förra veckan full av hopp och förväntan, både med mer arbetstid och självklart med önskan om mer pengar såklart. 
Idag kände jag dock att min kropp protesterar nåt fruktansvärt redan. Behöver ju inte ha med jobbet i sig att göra, men när man vaknar med otrolig värk och att sedan göra 6 timmars arbete känns surt.  Det blev en tung dag på maxi idag :(
Istället för att öka till 75% om 3 veckor som det från början var tänkt, bromsar jag lite nu och fortsätter med halvtid en längre tid. 

Kändes tungt att behöva roa barn på kvällen, men det var fina och snälla flickor som pysslade om mamman. Jag blev frisserad, masserad och "sminkad". 
Igår hade jag även förberett kvällens middag så det blev ingen stressig matlagning ikväll heller. Så himla skönt, det måste jag göra fler gånger. 

Paj med kycklingfärs, bladspenat och bönor : ❤❤❤

Ledigt med flickorna❤

I fredags fick jag hämta hem flickorna till mig igen. Den första hela veckan ensam var äntligen gjord. Stora kramar på dagis och fritids. 

Vi började med ett besök på öppna förskolan där Livia skulle fotograferas. Även Moa fick vara med på några bilder, så jag hoppas på fina syskonbilder. 
Stannade kvar en stund så de fick leka, dega och fika mellis där oxå. 

På kvällen hjälptes vi åt med fredagstacos och myste sen bara i soffan tillsammans. Kalasdax för Moa på Leos på lördan igen. Även om barnen blir glada för massa lek där hoppas jag att det dröjer lite till nästa kalas nu, det blir nästan lite mycket av det goda för dem. 
Vi lekte några timmar och avslutade med välbehövlig mat innan vi styrde vidare mot Bygdsiljum. 
Astrid följde med till Bygdsiljum och det var såklart Moa jätteglad för. Det gick hur bra som helst och jag gissar att vi kommer ha sällskap med oss framöver oxå :)
Vi fick fint väder på söndan så då passade vi på att gå till lekparken. Hemåt igen på eftermiddan med ännu ett sällskap, mormor ;) 
Hon fick sova över i nya huset för första gången och det är alltid kul med sällskap för oss alla. 

Idag, måndag, har dagis och fritids varit stängt så vi vart hemma allihop. 
Ute en sväng på förmiddan, och sen gjorde vi tjejdag i Piteå med shopping och mat,...Kuuul!!!


Nu får jag behålla mina damer till på fredag igen.