Bra igen !!!

NU ÄNTLIGEN, efter nästan en vecka med skräpiga magen känns det bra igen.
Jag har nu istället ätit som en tok i två dagar....aldrig varit så gott med mat tror jag.....man uppskattar det verkligen.
Så idag blir det att återgå till arbete igen...känns helt ok....börjar kunna väggarna här hemma nu efter de här dagarna.

I lördags blev det Buzz-kväll här i Furuögrund......riktigt trevligt, Jonas och Pernilla var här på mat, Robinsson och spel - en lagom avancerad kväll då magen då inte riktigt var som den skulle än.
Johnny och Moa kom hem sent på kvällen....så skruttan hann bara hitta chipsskålen innan det var dags för nattning...men det gick hur bra som helst. Hon är verkligen duktig på att lägga sig på kvällen nu, även fast det ofta är folk här på kvällarna är det inga problem. Hon kramas, vinkar och sen bara lägger sig lugnt och kramar sin älskade isbjörn i sängen.

Söndag så och strålande sol igen. Passade på att vara ute sista lediga dagen för att försöka få lite färg i mitt annars så vita ansikte....men jag vet inte om det gick så bra....lite fräknar blev det nog bara.
Det är ju oxå kul att Moa är så förtjust i att vara ute nu....problemet är bara att allt hon ser, framförallt stenar och SNÖ, ska ju stoppas i munnen. Mn blir ganska less på att jaga henne runt runt och ta allt ifrån henne.....å ju mer man säger till henne desto roligare tycker hon ju att det är....rackarns unge.

Idag åt hela familjen frukost tillsammans...vet inte när det hände sist. Moa smakade allt tror jag och spottade ut allt igen. Är väl nån fas hon går igenom nu då hon egentligen gillar det mesta.
Sen har vi ritat lite, provat hennes cykelhjälm som blev inköpt i veckan och röjt lite på gården som sakta håller på att tina fram....men vi har nog rätt mycket snö kvar iaf.All alone med min mage

Känner att det inte blir den mest uppiggande inledningen idag då jag tänkte berätta om veckans dagar....kan bli lite trevligare sen förhoppningsvis.

Nu behöver jag ju inte riktigt dela med mig av allting,men man kan ju lätt säga att magen inte har uppfört sig som den borde. En enda dag har jag jobbat, måndag, sen har jag inte vågat med risk för både det ena och andra. Ordentliga kramper, har gått som en ostkrok och ätit minimalt. Senaste dagarna har jag dock försökt äta....man blir ju tokigt hungrig utan mat i flera dagar......men så fort jag försökt så har det bara kommit ut upp eller ner,....så nu varvas nyponsoppan med blåbärssoppan.....jag är sååååå hungrig !!!
Idag skulle jag oxå egentligen ha jobbat, men stannar på hemmaplan även idag med hopp om förbättring.

Jag är faktiskt hemma helt själv idag....Moa är hos farmor och Johnny är o bygger "hans" älskade garderob tillsammans med Joel på hans jobb.
Garderoben som från början såklart var mitt önskemål har övergått i nånting som nästan tar upp all Johnnys tid. Jag tror tom att han drömmer om den på natten....och inte konstigt är väl det då han större delen av den vakna tiden sitter med sin ritning, suddar, mäter, grubblar coh letar grejer till den......men jag klagar absolut inte. Jag är bara jätteglad att jag äntligen ska få min jättegarderob, å jag vet att det blir bra när Johnny gör det.
Han bokstavligen skuttade upp ur sängen tillsammans med Moa i morse och packade snabbt ihop de båda och åkte iväg.....äntligen ska det börjas.

Själv hoppas jag på sol här hemma då man för en gångs skull är helt alena och kan inta solstolen utan att någon stör....förutom de många toalettbesöken då såklart.


Förra lördan ver det dax för trevligheter i stan.
Vi var några maxitjejer som träffades hemma hos Eleine för lite sminkkurs först. En kvinna från Mary Kay kom för att visa oss produkter och hur vi skulle använda dem. Kul, men jag är inte helt nöjd med resultatet tyvärr....tror nog att det kan ha lite med mig själv att göra och min sminkning :o)
Dagen fortsatte med matlagning och ännu mer festligheter på kvällen med lite fler av maxifolket.   


Det måste bli fler av såna kvällar !


Blir som vanligt tvungen att avsluta med en bild på min Moa som verkligen har stortrivts ute i veckan.
Får heller inte glömma att skicka ett stort grattis till Johanna och Jimmy som fick sitt andra barn i veckan. En lillebror till Agnes blev det. GRATTIS !!!

Kort om Påsken

Påskhelgen har till större delen bestått av jobb för min del. Det har faktiskt inte gjort mig speciellt mycket eftersom dagarna har gått fort med så mycket kunder och vi inte haft något annat inplannerat.
Lite fritid har det ändå varit, fredag efter jag slutat åkte vi iväg till Moas farmor på lite påskmat.....kul att få lite påskkänsla ändå och sällskap under helgen. Där låg vi oxå över till på lördan då jag åkte tillbaka till stan för mer jobb. Moa och Johnny stannade hela dagen.....kul med uppmärksamhet för damen.

Kvällsbus med farmor


Vilar sen hos farbror Joel


Igår, måndag, hade jag ändå en ledig dag....och jag kunde ju faktiskt inte bett om en bättre dag. Jag måste varit snäll med vädergudarna som gav mig strålande sol och värme.
Vi tog vagnen på förmiddan och promenerade in till Byske för at grilla lunch hos farfars......vet att jag sagt det förrut, men ALLT smakar bättre utomhus. Satt sen bara och jäste ett tag i solstolen medans Moa hittade en hink och spade att leka med, fast jag undrar om inte pappan tyckte det var roligare.
Efter ett par timmar bar det av hemmåt igen.......svettigt värre blev det då solen fortfarande lyste från klar himmel. Kände att det värmde bra i ansiktet och trodde det bara hade med ansträngningen att göra, men såg sen på kvällen att jag bränt mig rätt bra. Snoken svider ordentligt och högra halvan av ansiktet är åt en lite rödare nyans idag. Men jag klagar inte....det var den bästa dagen på länge och man somnade gott på kvällen efter den friska luften.

Idag väntar jobb igen, men det känns inte så farligt ändå...jag jobbar bara 4 dagar i veckan och sen ledig helg...nice!