Torsdag

Det är svårt att tänka på mycket annat än ryggen nu tyvärr....det lixom snurrar runt runt tusen tankar på en gång. Det gjorde det ju redan förrut, men det blir som en annan sak nu när man vet vad det är.
Var till sjukgymnasten idag och fick oxå träffa en vettig läkare på samma gång. De var jättegulliga och tog verkligen mina besvär på allvar. remissen till Umeå är skickad, så nu väntar jag bara på tid dit, kan ju dröja gissar jag. Det lät på dem jag träffade idag som att en operation inte var omöjlig. Ska försöka träna lite med sg. oxå för att inte tappa alla mina muskler ( de lilla som jag har )

Annars flyter väl jobbet som det ska nu, lite som att man aldrig vart därifrån, även fast jag är lite rostig än.
Skönt oxå att få längta hem och framförallt till smådamerna som blir glada när man kommer hem. Tyvärr ligger de ju ofta och sover då, men jag smyger alltid in för att titta lite på dem, underbara när de sover ;)

Röntgensvar

Det har varit många tårar det senaste året över min skräpiga rygg som inte vill vara vän med mig. Nu har jag äntligen fått ett svar på min magnetröntgen som jag gjorde för snart 5 veckor sen.  Diskbråck!!!
Det känns både bra och dåligt faktiskt. Självklart inte bra för att det är toppen med diskbråck, men det känns på nåt sätt skönt att fått en diagnos och ett "riktigt" fel att ta på. Nu kanske man tas på allvar av sjukvården iaf, att det inte bara är ett påhitt utan att det gör fruktansvärt jäkla ont, precis heeela tiden.
Ska till sjukgymnast på torsdag och sen hoppas jag väl på att få en tid hos ryggortopeden för vidare utredning. Tydligen är det ett diskbråck till på gång i ryggen och jag vet inte vad man gör åt sånt egentligen.

Idag är det tisdag och mina 3 dagars ledighet är slut, dags för första riktiga kvällen på Maxi - 22.15! Huga vad det känns tungt, jag är ju van att ligga i sängen den tiden i vanliga fall :)

Moa får stanna hemma idag med feber och hosta tillsammans med farfar och film, och Livia får fara på dagis. Nu är det ju flera dagar sen sist, så det känns som att hon måste dit nu för lite lek :)

Senaste spontaninköpet :

Torsdag

De två första arbetsdagarna är gjorda, och nu har jag ledig dag...känns bra :)
Fast det kändes helt ok att vara tillbaka oxå, det är ju precis som vanligt bara efter ett par timmar. Lite ändringar är ändå gjorda på bygget efter att vår nya chef tagit över, men det är bara kul.

Idag ska vi förmodligen åka in på maxi ändå för handling. Även om man är där nästa varje dag så hinner man inte storhandla som man behöver. Åsså vill ju Moa vara i minihuset ändå :)

Kort arbpass imorrn, sen 3 lediga dagar igen, mjukstart!

Gladskiten med korv :