Titta vad jag har fått mysa med !!!

Igår kom gosse nr 2 till familjen Marklund. Jag blev självklart ivrig på att hälsa på direkt, men höll mig ändå "ända" tills ikväll med att åka dit. Moa följde oxå med, hon ville så gärna se vad som funnits i Lisas mage.
Å det var verkligen en riktig sötis....så himla liten, man fattar inte att de är så små när de kommer till världen :)

Körlördag o suringonsdag

Det ser ut att bli en solig söndag i Furuögrund, härligt att det oxå är en ledig söndag. Ska absolut dra oss ut så snart morronsoffmyset är klart :)

Igårkväll var jag med min far på körmanifestationen på Ske-å Kraft Arena. Rätt mäktigt med så himla många körmedlemmar samlade på samma plats och sjunger samma sak - häftigt. Jag skulle förmodligen inte gått om inte mamma var med i kören, så det var kul. Det gick lite dåligt att ta bilder på så långt håll, men här är ett försök, det är när de håller på att tåga in och fylla upp där framme, så alla är tyvärr inte på plats :
Onsdagkväll hade vi surströmmingsmiddag hos Lisa - det var ju dags för bäbis nr 2 att komma till världen, jag hade gissat på torsdag, men det kom tyvärr ingen då. Jag vet faktiskt inte om det har kommit nån än, har inte pratat med henne, men jag hoppas väl att de hör av sig när den kommer. Hoppas det blir snart, kan inte föreställa mig hur jobbigt det skulle vara att bara gå å vänta sådär när utsatt datum är förbi.

De här två busade som vanligt - jagar varandra utan tröjor :)
Nu ska vi ut i solen - hoppas ni andra oxå njuter av den

Fotokväll

Favoritsysslan - HOPPA
Min nya hårfärg, ser tyvärr väldigt ojämnt ut


 
intge fullt sååå rött

Moa ser Nicke nyfiken på ett annorlunda settMysMoa o jag