Törstiga torsdag

Vaaaarmt idag igen, kanske ännu varmare än igår.
Började dagen med vägning av Livia som inte gjorts på 1½ månad, på tiden alltså. Nu finns det 6,7 kilo kärlek på flickan och mäter dryga 64 cm...
Styrde bilen till stan och stadsfest.....hade lovat Moa karusellåkning, popcorn och hamburgare.
Hon hade lätt kunnat åka hela dagen om mammans och mormorns plånböcker velat, men usch så dyrt det blivit...35 spänn för ett kortkort åk, tom för barn. Kul hade hon iaf under tiden vi var där och det var huvudsaken. Själv gick jag därifrån en handväska rikare och en mun som fullkomligt skrek efter vatten, kan inte mnnas att jag varit så sjuuukt törstig nångång. Min kloka mor hade till min stora lycka en liten vattenflaska i en kylbag i bilen, har aldrig varit så gott med vatten :) ....undrar när man ska bli så vuxen att man börjar ta med sig sånt då man åker iväg??? 


I afton kom äntligen traktorn och gjorde ett besök på vår tomt. Det ser visserligen ännu jäkligare ut nu, men det känns som att det är på gång med en vettig gräsmatta snart iaf. Behöver jag säga att Moa var ute heeeela tiden och inspekterade arbetet?Hämtade hem mina glasögon idag oxå....usch så ovant det känns att ha dem på sig. Ska ändå försöka använda dem flitigt så man vänjer sig och huvudvärken ger sig en gång för alla. Men några felsteg lär det nog bli de närmste dagarna :)

My new lookOtroliga onsdag

Otroliga, som i otroligt sjukt heta varma onsdag.
Idag blev det inga många minuter i solstolen, det gick bara inte. Istället satt jag i skuggan med Liviarull hos Malte som hade kalas idag. Moa badade mest i poolen och lekte ett bra tag innan det ens var möjligt att få hem henne därifrån. Fast det var bra att de svalkade sig en dag som denna, det behövdes verkligen. Hon hade jättekul och ville såklart genast tillbaka när vi kommit hem. Grattis Malte 4 år !

Från idag
Tog fram hoppgungan ikväll till en überaktiv Livia...den gillades.


Trötta tisdag

03.30, PIIIIP, LIIIIVIIIIAAAA !!!!

Vad ska ungen upp och göra den tiden????
Hon som varit så duktig i  nästan en veckas tid nu och sovit hela nätter utan att vilja äta nångång. Men nuuuu? Jeeesus!
Försökte med tutte 20 minuter kanske, men sen sjöng hon och pratade högt och glatt så innan hon väckte upp de övriga två i samma rum var det bäst att plocka upp henne. Vi satt uppe och såg tv till 05 ungefär sen fick hon banne mig lägga sig igen, mamman var TRÖÖÖTT.

Helt ok tid sen att stiga upp vid 8 till strålande solsken, både på två barn och ute :)
Hoppade studsmatta med Moa på fm tills jag var helt slut i vaderna, måste nog fortsätta hoppningen tror jag....härlig träning :) Solning, vattning av mina ledsna blommor och lite lekbesök av Anja och Astrid mitt på dan.
Körde två tvättmaskiner oxå, det är så kul att hänga ut tvätten och den torkar på två röda....luktar ljuvligt sen oxå, mmmmm :)
Vid 15 gick vi faktiskt in då jag tyckte att samtliga medlemmar fått tillräckligt med stark sol för en dag....men skönt hade det vart.

Åkte in till stan sen på kvällen för grillning med maxidamerna på Morö Backe. Gottelimums och proppmätt såklart! Vid hemfärd sen så startade inte bilskrället såklart....det händer bara när jag har bilen och aldrig Johnny,  varför ska det alltid vara så? Jaja, damerna puttade iaf igång mig tillslut, men pinsamt och jobbigt att det ska vara sådär :(
Nu SKA den kollas över så det inte händer igen !!!


vår magrullande Livia får sova i bara blöjan nu på nätterna, varmt