10 år på Maxi o helg i Bgm

Eftersom Maxi firar 10 år nu och det är mycket folk och mycke skoj i butiken, tog jag faktiskt på mig ett extra pass i lördags. Jag tycker det är så himla roligt när det är nånting utöver det vanliga och det händer lite grejer runt om, så jag ville absolut inte missa nåt, och lite extrapengar är ju inte fel det heller :). 

Under tiden som jag jobbade fick flickorna vara med P. 
De hälsade på mig på jobbet och fick vara lite i minihuset där det fanns popcorn och de fick varsin gympapåse med smått o gott i. Även Maxis maskot Mixi kom på besök, vilket var väldigt populärt ;). 

Kortet hamnade på Maxis instagram och facebook:)Sen blev det en helg i Bygdsiljum och även några timmar i Burträsk. 

Mamma hade gjort smörgåstårta, MAMMAS SMÖRGÅSTÅRTA!!!!!! Det finns ingen bättre, ni som smakat den vet ;)


Jag fick öppna paket och blev mycket nöjd. Även fast man kanske slutat räkna åren nu så är det kul med presenter såklart, å jag fick det jag önskat mig. På  önskelistan stod kaffe(!), täckbyxor, mysbyxor bl.a.  

Till flickornas lycka kom moster Josefin oxå på besök och bakade med dem i princip hela söndagen. 


Alla hade en ledig måndag så vi stannade kvar då med. Var ut till lekparken en stund, men jag tyckte nog det kändes aningens kallt. Man har ju inte riktigt vant sig vid lite kyla än. Avslutar med mina fina ❤❤❤
Kalashelg🎉🎁🎉

Höjdpunkten med att fylla år blev såklart kalaset för Moa. 
Lite besviken var hon dock över mammans regel att begränsa antalet inbjudna kompisar till 5 stycken. Tror ändå att det var som bortglömt när det var kalasdax i lördags. 

Det blev presentöppning, fika, negerbollstårta och en liten skattjakt varvat med lek, skratt och spring. 
Ett bra kalas. 

På kvällen kom Peters föräldrar på middag, pulled pork blev det. De hade även med sig paket till båda barnen, badlakan från utlandet med Minioner på:). 

Idag, söndag, har min familia varit här. Det blev ännu mera uppvaktning för Moa såklart, å även jag fick en tidig present. Lillasyster gav mig de sista säsongerna av Soa och boken Grey. 

Vi avslutade hela helgen med pizza och bad. 

Puss å Hej så länge! Moa 8 år🎈

8 år sedan våran underbara Moa kom. Jag har varit sådär fånigt nostalgisk idag och tänkt tillbaka på hur det var då.  Har både skrattat och gråtit lite till o från faktiskt. 

Även detta år fick jag tyvärr inte vara med på födelsedagsväckningen på morgonen med chokladmuffins och sång. 
Däremot kunde jag hämta efter skolan och ta med flickorna hem till mig. 

Vi kramades och fikade onyttigt mellis. Det blev även paketöppning såklart. Jag tror nog att hon blev glad för allt, men allra gladast blev hon för sin post idag. Det var grattiskort från mormor o morfar och även från Peters föräldrar, innehållande en 100-lapp i vardera:) Flickan överlycklig för sina sedlar som hamnade i sparbössan direkt. 


Som vanligt fick födelsedagsbarnet välja middag, och ikväll blev det Korv o Bröd;) 
Även Johnny kom och åt med oss och hade med paket. 
Hon fick bl.a. en bandyklubba då hon imorron ska testa träna det. 

Vi spelade spel och åt glass innan de följde J hem. 
Även om jag tror att hon var nöjd med sin dag, så avslutades den med tårar tyvärr. 
Hon ville stanna och sova hos mig, och innerst inne vill jag ju bara säga att hon självklart får det. Dock vill jag att det ska kunna funka att vi träffs och ses så här allihop, även om vi är här eller i Fgrund. 
Det gjorde så fruktansvärt ont i mig, men man försöker bita ihop tills dörren stängs och man blir ensam. 
Fast händer det igen så tror jag inte att jag klarar av att säga nej. Jag ångrar mig nu oxå, men vet att de har det bra hos pappan oxå.