Underbara helg

Undrar om vi redan kan gjort bort hela årets grillning redan?...Nä, det går ju bara inte att bli less på grillad mat !!!
Torsdags grillade vi hamburgare, fredag blev det en älg som fick täcka gallret, lördag var det åter dags för burgare och söndag blev det pepparbiff för Johnny. Själv åt jag surströmming då :o)

För att snabbt sammanfatta helgen så har den varit i det närmaste perfekt.  Det enda som inte riktigt var perfekt var min härliga bakiskropp i lördags efter fredagens festligheter. Hade ju smart nog oxå tagit på mig att jobba mellan 11-15 på lördan och det ångrade jag ju rätt ordentligt där på morgonen, men jag fick Lisa till att agera chaufför så jag tog mig dit iaf. Väl där så gick det  riktigt bra faktiskt, och det var ju ändå bara 4 timmar det handlade om.  Chauffören hämtade snällt nog igen mig på eftermiddan oxå så vi bjöd henne på den grillade maten när vi kom hem. Sedan blev det liggläge i soffan resten av dagen.

Söndan var vi på babysim igen......hon har sååå kul alltså, lyckligare bäbis får man leta efter. Däremot svalde hon halva bassängen och blev lite förvånad. Vi väntade oss en massa host och krax,men det kom bara tre jättenysningar istället :o)
Suring då som sagt till middag....man börjar bli bortskämd med så mycket god mat  nu.....men det är så kul att träffas och laga mat tillsammans när det är så vackert väder,, tror alla har varit på strålande humör denna helg.

Har alldeles nyss suttit och lett för mig själv när jag tittat på  Moa som försökt fånga solstrålen som lyser in genom fönster på soffan. Oj, så frustrerad hon blev när hon inte fick nåt grepp om den...stackarn :o)

Moa skriver lite :   hyrdhgijjgtgdsdregbh   b ADGJ  'OÖÄPÖL.Ä-

Nu väntar vi på mormor och sen blir det ut i solen

Bad och Grill

Trots det vackra vädret även idag, stack vi iväg på badhuset en sväng. Åhh så kul det är när Moa känneer vatten...love it !!! Armar och ben går som bara den och gapande mun såklart (som vanligt).
Tyvärr hinner hon bli vansinningt arg och lessen innan vi torkat oss och fått på kläderna igen....det är tydligen inte lika kul det, men tillslut går ju det med.

Sen hem och ut på altanen igen...hittade inga solstolar (måste på nåt vis försvunnit i nån flytt), så jag bar ut en skabbig fåtölj och halvlåg i den istället. Egentligen ska vi väl kalla den för Nils fåtölj för det är typ den enda sittplatsen han har velat ha någonsin hos oss. Nu får han ju iaf frisk luft om det bara är den som duger framöver oxå.

Roligt med soliga dagar....alla blir på bra humör och samlas oftast på ett och samma ställe., Så även idag då grillen tändes för lite hamburgare...mumsigt värre!!!
Det blir nog grillning imorron oxå hoppas jag.....håller tummarna för vackert väder.

Nu ska jag lägga mig och sova brevid Moa som envisas med att spotta ut tutten och gnälla nångång i timmen. Somnar man nu så får man ju ändå några timmars sömn innan det är uppstigning igen.

Go natt

7 kilo solsken

Vilken dag !!!
Strålande sol och asfalten tittar fram ordentligt nu.

Började dagen med en promenad med Moa, Sandra; Astrid och två hundar. Svettigt värre innan vi var hemma igen.
Fixade ihop lite lunch och sen ut på altanen och solen....sköööönt!!!

        

image90

Var sen på Moas 6 månaders....det gick som bra ...7 KILO Moa !!!
Hon gnällde lite under själva sprutsticket, men det gick fort över.

Nu sitter jag hos Pernilla för att äta middag med henne för tredje dagen i rad...Johnny och hon står och hackar sallad i köket...det blir pastasallad ikväll.