Helg

Det var så härligt som jag trodde det skulle bli att krypa ner hos min skrutt igen. Hon sken upp som en sol när hon såg mig med sina trötta nyvakna ögon i sängen.....oj så vi kramades och myste :o)

Fredagen lämnade jag bort Moa igen....till mamma o pappas granne i Bygdsiljum faktiskt. Det var planerat sen innan, eftersom familjen Persson återigen skulle på begravning. Farfar gick bort för några veckor sen och nu var det alltså dags för begravning i Ånäsets kyrka. Det gick bra....jobbigt bara att se alla ledna människor som vanligt.....helst ska man inte titta på någon alls på såna tillställningar, men ändå så gör man det och tårarna går bara inte att hålla tillbaka.
Fika sen och prat med äldre släktingar som man inte har nån aning om  vilka de är egentligen....

Moa hade skött sig exemplariskt och barnvakten var jättenöjd. Så kul det är att höra så man inte behöver ha dåligt samvete över det......och hon var helt slutkörd efter timmarna borta med total uppmärksamhet av både människa och hund. Hon tryckte i sig massa mat och slocknade sen på eftermiddan igen....helt däckad.

God laxmiddag med vin blev det på altanen på kvällen....avslutade med baileys och äppelkaka med grannarna.
Jag gick o la mig rätt tidigt medans Josefin väntade uppe på att Johnny skulle ringa från stan efter hämtning.....tror de var tillbaka vid 3.30 .....Johnny sover då fortfarande.

Idag ska vi käka rådjur för första gången tror jag....Jossans kille har skjutit ett som måste testas såklart....

Hoppas alla har en bra helg !!!

Konstigt härligt

Det är en konstigt skön dag idag. Jag låg i sängen och drog  mig till klockan var närmare 10 i morse....när hände det??? Eller bara att få vakna av sig själv....wonderful !
Moa är nämligen hos mormor o morfar då vi hade lite trubbel med dagishämtningen igår, och skulle haft det även idag....perfekt att mamma var ledig och kunde ta hem henne. Jag åker dit ikväll efter att jag slutat jobba klockan 21 så vi stannar då minst till fredan....kan hända att det blir längre, brukar nästan bli så när vi är där.

Så, idag när jag har hela huset för mig själv hade jag tänkt att röja undan en massa skit o skräp som ligger överallt....men som med de flesta goda tankar "glömdes" även den här bort. Det blev ju plötsligt mycket härligare att bara göra ingenting...kände lite på solstolen ett tag, fikade frukost i soffan....ja, sånt man gör när man är själv ...hihi.
Igår när jag kom hem var jag ju oxå ensam, då testade jag bubbelkaret för första gången......skönt att bada o duscha i lugn o ro.....o spela hög musik sent på kvällen.
Även fast jag tycker att det är helt underbart att vara själv nu, så saknar jag redan Moaskrutt nå fruktansvärt, skulle inte klara mig utan henne. Längtar till ikväll då jag ska krypa ner i sängen med henne när jag kommer  fram....ska bara beta av några timmar på maxi först.

Min myspropp

Veckans

Har märkt att istället för dagsinlägg som de flesta gör på sina bloggar, så blir det mest veckoinlägg från min sida....kommer väl sluta med att det blir en gång in månaden eller så.... NU kommer det iaf ett härifrån...

I fredags blev det partaj i stan. Min kompis Sara fyllde år och det firades med utgång på club 27 för första gången för min del. Riktigt trevligt var det....framförallt att träffa Sara igen som jag inte sett på evigheter känns det som....fast det är som inga konstigheter...när man känner varann så himla väl så är det ändå precis som förr när man ses, kul.
Det blev en relativt lugn kväll eftersom eftermiddan och kvällen väntade på maxi för min del på lördan.


Igår hade vi tänkt oss på öppna förskolan på förmiddan tillsammans med Lisa o Malte, men det var stängt när vi kom dit. Vi gick istället till lekparken och lekte lite i blåsten. Efteråt intog vi lunchen på Bianco innan sovdags hemma.

våra sötisar

  En mysig förmiddag för alla tror jag. Moa sov drygt 3 timmar efteråt och det är inte ofta hon gör det....hon var nog ordentligt nöjd......fast det är klart, allting var ju inte roligt tydligen :