Livia Krasch

Morgonen idag började alldeles för dramatiskt. Först stöp Livia in i toastolen och körde upp ett vackert jack i läppen, blod forsade som bara den och ungen skrek som tusan. Det gick ändå över relativt fort och hon var på benen igen. På benen och uppför trappen där jag ser hur hos står och vinglar ett par trappsteg upp.....hann tänka massor, men min reaktion var inte lika snabb. Raklång med bakhuvudet som dämpare damp hon ner i golvet och jag trodde, med tanke på den enorma smäll som blev, att nu sprack skallen på flickan. Det gjorde den såklart inte, men hon fick nog ordentligt, ordentligt ont. Har aldrig hört liknande skrik från henne. Usch,så hon ska behöva slå sig....å jag som tjatat om den där jäkla grinden nu ett bra tag.
Jag kan lova att den sitter där nu, så det ska banne mig inte kunna hända igen.

Lunchgrillning i Båtvik sen med lek för Moa och kompisarna. Hon har så kul jämt då vi åker iväg, så det är svårt att få henne med sig hem igen. Själv hade jag oxå trevligt såklart, men jag frös som bara den, fötterna framförallt, gummistövlar är inga varma skor :)Fredag/Lördag

Maxipartaj i fredags!
Blev det kanonkväll med kanonfolk....så himla mycket roligare det är att träffas utanför jobbet, blir som en helt annan sak än vanliga dagar med rödskjortorna på.
God mat och dryck och bra musik - feststämningen på topp hos alla - jättekul helt enkelt!

Lördagmorronen var inte riktigt lika kul som kvällen innan tyvärr. Fyyyyy, så segt, men var bara att slänga sig in i duschen och sen iväg på arbete. Gick bra trots mina väldigt trötta ögon, och det är rätt kul att jobba nu för tiden då man inte gör det varje dag. Dock kände jag mig tvungen att anlita privatchaufför för säkerthetsskull, och det var ju mysigt med hela familjen till och från jobbet.
Pizza till middag och lördagsgodis till Fångarna sen....somnade ovaggad vid 22 :)

Har förresten testat dammsugaren på hemmaplan nu....härligt. Det är lite skräckblandad förtjusning hos Livia än ...intresserad, men bara kul om den är på håll och inte för nära.


Sov Gott ?!

I natten som gått inleddes Operation Livia SOV!!! 
Bestämde mig för att inte ta upp henne och inte ge henne nån mat på natten, vilket jag inte gjorde heller. Självklart blev det en massa skrik av det hela, men jag tycker ändå att det kunde ha varit värre....ska inte säga för mycket innan jag sett hur kommande natt blir....men nu ska det göras på allvar så det blir nån ordning på nätterna!!!
Hoppas jag är någorlunda utvilad till morgondagen då jag ska på galej med Maxi i Piteå. Ska bli jättekul att fara i väg själv på nåt....jag uppskattar varje liten gång det händer :)

Nu är det nog inte länge kvar innan Lilla Bus traskar och går heller....igår gicks det en hel del steg i omgångar, men idag har hon varit lite mer försiktig tackolov.
Vi va en sväng på öppna förskolan idag, och jag inser verkligen vilken liten ångvält vi har här hemma då hon fullkomligt körde över de andra stackars barnen i samma ålder. Jaaaa, hur ska detta sluta? :)