Premiärer👍

I söndags var det äntligen dax igen, matchpremiär!
Flickorna och jag stod för halva fikadelen och hade gjort chokladbollsrullningen redan på fredagskvällen, skönt att ha det bortgjort första matchen.

Vilken liten stjärna jag har alltså!!! Jag stod stolt som bara den och hejade på när Moa spelade och fick göra sina första tre mål denna säsong (man får skryta över sina barn va?!😉).
Dock blev det förlust med 7-5 ändå, men hon gjorde sitt allra bästa😊. 
Även mormor, morfar och Johnny kom och hejade på fotbollsspelarna 👍.

Mamma o pappa stannade kvar på middag, och kom även med en nymålad bokhylla till min hall.
Igår var det premiär även för mig, maxipremiär. Har varit hemma ett bra tag nu, men axeln verkar tyvärr inte vilja samma som jag riktigt än. Även om 1 1/2 timmes jobb kändes fånigt i början, är jag ändå glad att det bara var så lite. Det brände i axeln och armen när jag slutade, men tack o lov inget som kändes värre senare på dagen. 
Har varit ledig idag, och är även ledig imorgon. På torsdag tar vi nya friska tag igen!

Ledigt på barnveckorna innebär Livia och mammatid😊. Idag har vi lekt affär, spelat kort och sett Sunes Jul (årstiden kändes så rätt).

Till lunch kom pappa hit och hjälpte mig att frakta hem en "bänk" som jag köpt via fb. Jag blev mer än nöjd när den kom på plats.


Moa cyklade till en kompis efter middag och läsläxa, och Livia o jag cyklade till Ica för en glasstrut. Det blev lite som en muta för att storasyster fick ha kompis.

Sen tog vi en liten prommis i skogen här bakom. Hon är fantastiskt ibland den här lilla. Så kloka samtal vi kan ha på tu man hand alltså. Det är verkligen skillnad på att vara med flickorna var och en, och båda tillsammans. 

Onsdagsmys

Idag fick jag hämta barnen igen på pappaveckan, fotbollsträning ikväll. Hämtade tidigt så vi fick några extra timmar tillsammans. Inte ett enda litet tjafs eller gnabb behövde vi idag, helt underbart skönt. Kan kanske ha att göra med att de fick nya sommarkläder. De är väldigt tacksamma att handla kläder till😀. Vi följdes på träningen och Livia, jag och Arvid sparkade boll på sidan av de andra brudarna. 
Sen hämtade Johnny där och jag for på Fridas och fikade med stora brudar😁.
Long time ago

Jaaaa, börjar vara dax att ta tag i det här igen nu känner jag.
Det har ju hunnit vara jul, nyår, påsk och mycket mer sen sist. 
Förr kände jag ofta ett riktigt sug till att skriva, men det har inte alls känts "rätt" sista halvåret.
Jag hoppas att det vänder nu, tycker ju faktiskt att det är riktigt roligt.

Sen i början av mars har jag varit hemma från jobbet och sjukskriven igen. Denna gång är det min vänstra axel som strular nå fruktansvärt. Tror det började med en elak inflammation som aldrig verkar vilja ge med sig. Var på röntgen förra veckan, men det visade inga konstigheter. Blir hemma den här veckan och börjar lite lugnt nästa vecka. Jag hoppas verkligen att den ska hålla.

Nu håller det på att bli sommar och flickorna har många timmar utomhus, framförallt på studsmattan såklart. 
Fotbollssäsongen har dragit igång för Moa på riktigt nu, första matchen nu på söndag. Vet inte vem som mest ser framemot den, hon eller jag😁.
I veckan har jag inte flickorna hos mig, men hämtade dem ändå idag så Moa skulle hinna på träningen i tid. 

Dagens Livia 


Det är så mysigt och roligt när de kommer så här nån dag i veckan, men så oerhört jobbigt när de inte stannar kvar. Både för dem och mig. Fast det är det värt.Återkommer snart förhoppningsvis 😙