PremiĂ€rer👍

I söndags var det Àntligen dax igen, matchpremiÀr!
Flickorna och jag stod för halva fikadelen och hade gjort chokladbollsrullningen redan pÄ fredagskvÀllen, skönt att ha det bortgjort första matchen.

Vilken liten stjĂ€rna jag har alltsĂ„!!! Jag stod stolt som bara den och hejade pĂ„ nĂ€r Moa spelade och fick göra sina första tre mĂ„l denna sĂ€song (man fĂ„r skryta över sina barn va?!😉).
Dock blev det förlust med 7-5 Ă€ndĂ„, men hon gjorde sitt allra bĂ€sta😊. 
Även mormor, morfar och Johnny kom och hejade pĂ„ fotbollsspelarna 👍.

Mamma o pappa stannade kvar pÄ middag, och kom Àven med en nymÄlad bokhylla till min hall.
IgĂ„r var det premiĂ€r Ă€ven för mig, maxipremiĂ€r. Har varit hemma ett bra tag nu, men axeln verkar tyvĂ€rr inte vilja samma som jag riktigt Ă€n. Även om 1 1/2 timmes jobb kĂ€ndes fĂ„nigt i början, Ă€r jag Ă€ndĂ„ glad att det bara var sĂ„ lite. Det brĂ€nde i axeln och armen nĂ€r jag slutade, men tack o lov inget som kĂ€ndes vĂ€rre senare pĂ„ dagen. 
Har varit ledig idag, och Àr Àven ledig imorgon. PÄ torsdag tar vi nya friska tag igen!

Ledigt pĂ„ barnveckorna innebĂ€r Livia och mammatid😊. Idag har vi lekt affĂ€r, spelat kort och sett Sunes Jul (Ă„rstiden kĂ€ndes sĂ„ rĂ€tt).

Till lunch kom pappa hit och hjÀlpte mig att frakta hem en "bÀnk" som jag köpt via fb. Jag blev mer Àn nöjd nÀr den kom pÄ plats.


Moa cyklade till en kompis efter middag och lÀslÀxa, och Livia o jag cyklade till Ica för en glasstrut. Det blev lite som en muta för att storasyster fick ha kompis.

Sen tog vi en liten prommis i skogen hĂ€r bakom. Hon Ă€r fantastiskt ibland den hĂ€r lilla. SĂ„ kloka samtal vi kan ha pĂ„ tu man hand alltsĂ„. Det Ă€r verkligen skillnad pĂ„ att vara med flickorna var och en, och bĂ„da tillsammans. 

Onsdagsmys

Idag fick jag hĂ€mta barnen igen pĂ„ pappaveckan, fotbollstrĂ€ning ikvĂ€ll. HĂ€mtade tidigt sĂ„ vi fick nĂ„gra extra timmar tillsammans. Inte ett enda litet tjafs eller gnabb behövde vi idag, helt underbart skönt. Kan kanske ha att göra med att de fick nya sommarklĂ€der. De Ă€r vĂ€ldigt tacksamma att handla klĂ€der till😀. Vi följdes pĂ„ trĂ€ningen och Livia, jag och Arvid sparkade boll pĂ„ sidan av de andra brudarna. 
Sen hĂ€mtade Johnny dĂ€r och jag for pĂ„ Fridas och fikade med stora brudar😁.
Long time ago

Jaaaa, börjar vara dax att ta tag i det hÀr igen nu kÀnner jag.
Det har ju hunnit vara jul, nyĂ„r, pĂ„sk och mycket mer sen sist. 
Förr kÀnde jag ofta ett riktigt sug till att skriva, men det har inte alls kÀnts "rÀtt" sista halvÄret.
Jag hoppas att det vÀnder nu, tycker ju faktiskt att det Àr riktigt roligt.

Sen i början av mars har jag varit hemma frÄn jobbet och sjukskriven igen. Denna gÄng Àr det min vÀnstra axel som strular nÄ fruktansvÀrt. Tror det började med en elak inflammation som aldrig verkar vilja ge med sig. Var pÄ röntgen förra veckan, men det visade inga konstigheter. Blir hemma den hÀr veckan och börjar lite lugnt nÀsta vecka. Jag hoppas verkligen att den ska hÄlla.

Nu hĂ„ller det pĂ„ att bli sommar och flickorna har mĂ„nga timmar utomhus, framförallt pĂ„ studsmattan sĂ„klart. 
FotbollssĂ€songen har dragit igĂ„ng för Moa pĂ„ riktigt nu, första matchen nu pĂ„ söndag. Vet inte vem som mest ser framemot den, hon eller jag😁.
I veckan har jag inte flickorna hos mig, men hĂ€mtade dem Ă€ndĂ„ idag sĂ„ Moa skulle hinna pĂ„ trĂ€ningen i tid. 

Dagens Livia 


Det Àr sÄ mysigt och roligt nÀr de kommer sÄ hÀr nÄn dag i veckan, men sÄ oerhört jobbigt nÀr de inte stannar kvar. BÄde för dem och mig. Fast det Àr det vÀrt.Återkommer snart förhoppningsvis 😙