Morsdagspresenten!

Helgen spenderades på maxi för de enda arbetspassen på veckan. Annars har jag varit hemma med kass rygg och febrig Moa.
Igårkväll när jag kom hem låg Moa på golvet i vardagsrummet och sov, och Livia hade däckat i soffan med 39 graders feber. Idag verkar de vara i princip återställda, sånär som på lite hosta. Hoppas de är helt krya imorrn.....själv ska jag stanna hemma då det idag blev min tur att lägga sig i febern. Feber ska väl inte smitta, eller? Man börjar ju fundera.

Annars var det kul att komma hem på morsdagskvällen då jag fick en helt underbar teckning av Moa. Det följde med en blomma oxå, men teckningen var finare :)Sjuka dagar

Det har varit några mindre roliga dagar här i huset tyvärr. Jag åkte hem från jobbet i tisdags för ryggen (ska tilläggas att det är FÖRSTA gången jag varit hemma pga av det), stannade hemma även onsdag med stora bekymmer. Har dock fått starkare värktabletter nu som jag hoppas ska ge effekt och inte bara illamående som idag.
När jag då tycks piggna till åker Moa dit, feber och halsont. Har haft en mysdag med mina tjejer idag....en het och ganska lugn Moa, och en pigg och galen Livia :), perfekt kombo! Vi skickar Livia på dagis imorrn och gör en filmfredag jag och Moa istället. Det är inte lätt att ha en sjuk unge, samt må halvpyton själv + ha en superspeedad understimulerad unge....nä, dagis imorrn blir nog bäst för alla.

Hoppas ni andra mår bra!

Lillrummet på gång!

Idag tapetsedas det i lilla rummet på övervåningen som ska bli gästrum/datarum. Det blir vit, vit och underbart vitt. Moa är den självklara hjälpredan som penslar lim och slipar :) Själv har jag målat fönstret och återigen konstaterat att jag inte är nån stjärna på målning tyvärr, men nu är det gjort iaf.
Ska försöka hinna så mycket som möjligt här hemma idag, då vi imorron blir borta hela dagen för dansuppvisning på Nordanå.

Ikväll blir det maxipartaj då vår nye chef öppnar dörrarna till sitt hus för hela maxigänget....ska väl blir kul, iaf för att jag är nyfiken på hur det ser ut hos han. Barnen får vara hos mormor o morfar och jag åker oxå dit senare ikväll/natt.