Måndag

Igår slog jag alla rekord i att lägga sig i tid, 18.00 !!!
Guuuh, så trött  jag var. Och det kändes inte ens dumt att lägga sig heller. Natten innan blev det väldigt få timmars sömn så jag resonerade som att jag nog behövde en ordentlig natt....skönt var det. En natt helt utan nåt kräkande barn och utan störande snarkningar från en sängkamrat med öl i kroppen :)
Vår braiga dag i lördags fick ju tyvärr ett lite sämre slut, då Moa vaknade av att hos spydde, såklart :( men det  var nog ingen magsjuka hos henne, utan ett resultat av för mycket godsaker i kroppen....där ser man hur det kan gå.

Idag är jag och flickorna bara hemma och umgås. Lagar mat, plockar o städar och ska snart ut en sväng i solen oxå för lite pulkaåkning. Sista dagen innan allvaret börjar igen på riktigt. Dock blir det en väldigt lugn start på arbetslivet igen, bara 3 dagars jobb första vecckan så just nu känns det inte alls så farligt att börja om igen. Måste faktiskt erkänna att jag ser framemot vardagslivet igen....lite rutiner med både jobb o dagis. Tror alla behöver det nu, vi klättrar lite på varandra här hemma nu.

Ses snart igen ;)

En BRA dag !

Hade bestämt en trevlig dag med Moa idag, så vi åkte in till stan redan på fm för lite shopping. Det blev bara grejer till henne såklart, bla en onepiece, som jag tror kommer bli suuuperläcker på henne. Johnny himlade friskt med ögonen när han såg den, men vad gör väl det.....han fattar ju inte :)

Det självklara stadshamburgaren åt vi på Frasses, sen köpte vi godis och popcorn och såg Mästerkatten på bio. Tror inte Moa var överförtjust i filmen ändå. Den var lite för svår att förstå faktiskt och hon pratade mest om hur hon längtade till Ica Maxi under tiden... :) Ja, men hon var nöjd iaf.
Maxi sen som sagt för lek i minihuset för damen och handling för min del. Vidare hem för att skjutsa pappan på grabbkväll i Lundbäck, och vi for till Bruksgatan för tacomiddag och lördagsbus.

Helt enkelt en suverän dag !!!!!!!

Friska damer

Nuuuu, tror jag att vi damer är på benen igen. Bara pappan som snörvlar nu, men det var ju oxå rätt väntat.

Lämnade Livia själv på Grodan för första gången idag och det gick bra. Mig brydde hon sig inte ens om att vinka hej då till, utan bara klampade in och började leka, skönt. Ska lämna henne för sovning imorrn på morgonen redan för att se om det kan gå :) ...fast det gör det, är egentligen inte orolig.....bara lite separationsångets tror jag :)


Mina FINA :