Utan pappa

Nu är pappan i huset ute på äventyr igen, så det är en tjejvecka hemma i veckan. 
I måndags hade Moa skidskola i det varma vädret. Livia sprang runt med sina stavar och låtsades åka hon med. Hennes skidor hade lite för stora bindningar tyvärr, så vi måste fixa till det så hon oxå får testa. Igår bakade vi pepparkakor (?!) i februari :). Det funkar det med, och roligt hade vi. Vi ska piffa till dem med kristyr ikväll. 


I morse lämnade jag av Moa på skolan och Livia på dagis. Eller, jag trodde att jag skulle lämna av Livia där. Tyvärr var det en tjej som hade spytt där precis, så Livia fick följa med hem igen. Magsjuka tänker jag inte dra hem till huset. Vi väntar nu på barnvakten mormor så jag kan åka iväg på min yoga idag ändå. 

Övernattning i Ske-hamn

Det är inte ofta man nu för tiden sover över hos folk när man hälsar på. Vi gjorde dock det igår då vi hälsade på Joel och Nina.
Barnen fick vara med under middagen och blev sedan hämtade av farmor för övernattning där istället. Nina har ju en hund, och flickorna klarar inte av den allt för lång stund innan snor och kliande börjar. 

Vi spelade spel och tjattrade till nästan 2 på natten, nåt slags rekord för mig ;)

På förmiddan idag blev det brunch med ägg, bacon, rostbröd och fruktsallad. Mycket, mycket bra!!!Flickornas favorit Benny :)
Medlefors

I tisdags startade jag Spira på Medlefors. Det är verkligen jätteroligt och man blir lite sugen på att börja plugga igen. Jag gick ju där för ca 12 år sen och läste in gymnasiet, och gamla minnen poppar upp nu :)

Nu på dagarna får jag hålla på med vattengympa, yoga, motivation, lite sång bl.a.  Kul som sagt, och det absolut bästa - maten såklart!!!