Lägenhet kanske va bättre ändå

Som de flesta nog redan ver vid det här laget så är jag löjligt rädd för det mesta här i livet. En del saker på lite större allvar än andra. Det som nog tar priset ändå är de här överaskningsmomenten som poppar upp ibland....alldeles nyss hade jag ett sånt......Gick in i köket och ställde mig vid bänken...tittade upp och ut genom fönstret som var precis framför mig...åh helvete..EN ÄLG !!! Jag tror på riktigt att hjärtat både stannade och tog några extra skutt.
Jag hade ju egentligen sett dem tidigare idag,men på lite längre avstånd då...och trodde nog att de var borta nu.
Är det inte renar på gården så är det älgar...nån som e sugen på huset så kan det va läge att visa intresse nu. 
Usch och fy.....fast det är klart...jag gillar ju älgstek å så :o)

Moas feber verkar ha minskat en aning, men nu har näsan geggat igen på henne istället. Vi tog fram den älskade sugen ikväll och tog några drag....inte så poppis. öppnare blev det åtminstone så nu sover hon.

Torsdag morgon

Mornarna brukar alltid vara Moas nöjdaste tid på dygnet....men inte idag. Fan, va hon har skrikit. Tyckte hon kändes lite varm igen så jag gjorde en koll....febern tillbax! Inte nån jättehög temp än så länge, men ändå...förstå va jobbigt med den lilla kroppen. Jag som trodde det var bortgjort när hon nu var så risig för några dar sen. Ska åka in på apoteket och köpa flytande alvedon tror jag, så att lillrumpan inte blir förstörd av pillerna.

Barnvakten är förresten fixad. Pia är en ängel och ställer upp. Bara hoppas att mitt lilla dampbarn sköter sig så det kan komma fler bäbisar snart :o) Tack Pia !!!

Barnvakt sökes

När jag nu till och med fick med mig Johnny igår till läkaren hade jag hoppats att det skulle ge oss lite mer än vad det gjorde. Hon tittade lite på henne, lyssnade på lungorna och tog en vikt - klart ! Att vi skulle fortsätta med mjölkfritt hade de ju som redan bestämt, så vad vi skulle in och göra är ju ofattbart. PessimistSarah, jag vet...men man blir rätt less på att flänga hela tiden närm an lika gärna kan ta en sån sak på telefon ju. Vi fick iaf maten utskrivet på recept nu så det känns bra åtminstone. Håller tummarna för att lillan slipper spy så där fruktansvärt nå mer nu. Nu hade hon passeran 6 kg sträcket....whhihooo!!!
Förutom Profylac, som hon ju bara dricker ur flaska har vi testat med lite fruktpureér oxå...vissa mer uppskattade än andra. Det mesta kommer ju såklart ut igen, men övning ger färdighet.

Pratde med en dietist idag om vad vi kan börja stoppa i Moa för nå käk nu framöver.....det är ju precis samma mat som alla  andra bäbisar får...ja, förutom mjölken då.....skulle blanda ut hennes Profylac med havremust så den blev lite tjockare och att hon då förhoppningsvis blir mätt längre. Hon vaknar tusan så tidigt nu....mellan 5 och 6 är vi uppe på mornarna nu....det får det ju gärna bli ändring på.


Var in och handlade lite på Maxi igår oxå.....fick frågan om jag hade lust att  jobba några dagar under påsk. Man kan ju inte tacka nej till xtra-pengar tyvärr, så jag ska dit tre dagar...litet problem bara vart vi ska ha Moa en av dagarna.....Nån som känner sig manad att vara lite barnvakt den 19:e kan ju gärna höra av sig :o)
Jag är faktiskt riktigt löjligt nervös för att sätta mig i en kassa igen...usch, så fort man glömmer bort grejer.


Förresten.....vi har bara fått låna Nils intenet nu i veckan, så vi har tyvärr inget än....men det blir troligtvis nå liknande som det här...går väl inte jättefort, men det duger ett tag iaf.

Har försökt nu i flera timmar att få hit nå bilder, men sidan verkar va cp tyvärr