Veckan

Det har verkligen varit en trist vecka med ögondroppar hit o dit var o varannan timme. Usch, så bråkat om dagarna....ingen har varit helt frisk och humöret på oss alla har tyvärr oxå varit därefter. Igår bestämde jag mig för att sluta med dropparna då hon ändå inte blir nå mycket bättre efter snart 2 veckor med dem. Idag tycker jag att hon ser bättre ut, även o det rinner och har sig, men det tror jag har mest med pollen att göra - vi gillar lite regn ibland :)

Tog det här korten för en vecka sen

Vi har nu hunnit på in oss lite i vårt nya hem oxå...har bott här en vecka nu och det känns riktigt bra faktiskt - gångavstånd överallt, tyvärr är det lite för nära att gå på ica så man hinner dit flera gånger per dag :)

 bekvämMoa

Kan ju såklart inte låta bli att nämna vårt riktiga hus oxå....igår revs det för fullt. Så konstigt det kändes att komma in och alla grejer var borta, plus en vägg och golven framförallt. Det blir en massa jobb för karln, men det är tur att han är duktig iaf.

Dåliga bilder, men så här såg det ut .......idag är det lite värre, återkommer med mer uppdaterade bilder sen


VAB-vecka med flytt

Moaskrutt har åkt på ögoninflammation. Det måste vara en blandning mellan det, pollen och förkylning för hon ser fruktansvärd ut. Idag har hon ändå sett lite bättre ut så jag hoppas att det är på bättringsvägen för henne. Vi började med ögondroppar i måndags, men de närmaste dagarna efter det blev det bara värre. Några liter snor har oxå forsat ut i veckan. Det är lustigt hur man nästan inte tycker att det är äckligt längre då man själv får det mesta över sig när det bara sprutar ur henne...det är mer, jaja det går att ta bort :)

Till helgen smäller det : vi flyttar ut och blir Byskebor. Känns helt ok nu....jag vill bara att det ska sättas igång här hemma för då är man ju lite närmare slutet ändå. Väskorna är till största delen packade nu och en del grejer har jag kört iväg redan. Johnny tycker det verkar skitenkelt att fara..."det är ju bara att packa ner lite kläder, vad mer behöver man?"     Han fattar inte, tur att jag finns, hur skulle det annars gå?! :)

Huset

Känner att mitt bloggande fått ta lite stryk nu, men det finns inte tid till allt tyvärr.
Det är mycket jobb just nu och när man kommer hem är det mest prat och funderingar över vårt mögelhus.
Vi var iaf på banken igår för att låna penga och det blev GODKÄNT!!!! Tackolov, vad hade vi annars gjort? Så nu har vi börjat plocka bort grejer från nedervåningen för att tillslut tömma den heeeelt. Känns så otroooligt jobbigt. För er som inte vet, så flyttar vi på nån vecka in till Byske till svärfars hus och bor där hela sommaren. De åker bort så det passade ju utmärkt att vi bor där, skönt. Försöker packa resväskor till samtliga familjemedlemmar, men det är fasen inte lätt att veta hur man ska tänka....ska jag ta med ALLT eller kan man klara sommaren på bara en del ???? I värsta fall kan man ju gå upp på övervåningen och hämta det man behöver, men man vill helst inte springa där när det kommer att vara förjävla smutsigt, stökigt och allmän mögelkänsla i huset.

Jaja, jag ville bara uppdatera er om hur vår vardag ser ut nu och  varför jag inte har jättelust att sitta här tyvärr. Jag återkommer med mer vid senare tillfälle.