1:a adventVäckaren ringde 06.00 i morse. Jag 
trodde verkligen att det var ett skämt, så ruskigt trött jag var. Menmen, bara man tagit sig upp och i väg så vaknar man till. 
Även om det är otroligt lite kunder på morgonen, och kanske framförallt på söndagar, kan jag ändå tycka att det är rätt trevligt. Vilka man jobbar med då spelar såklart oxå roll, idag var det "bra" arbetskompisar så timmarna gick fort och bra. 

Ringde Johnny på hemvägen för att mötas upp i Byske och förhoppningsvis träffa nån tomte tillsammans med barnen. De var i stan och träffade tomtar då, och även om jag blir glad för flickornas skull blir jag lite ledsen själv då jag inte får vara med. 
Vi sågs en stund här på samhället ändå och damerna fick åka brandbil och träffa tomten på ica. Lite kul ändå, men trist att det inte ordnats nån riktig skyltsöndag i Byske. 


Självklart passade jag på att ta en massa kramar och pussar innan vi sa hej då. Jag saknar dem redan så det gör ont. Värst är såna här dagar när det är lite speciellt kul för dem, då är det på riktigt förjäkligt att inte kunna va med dem. Jag vill att de alltid ska vara hos mig ju. 


Julbak

Igår blev det äntligen lite julbak. Vi sågs hos Sandra och barnen förra året oxå å det var så himla trevligt då att vi gjorde om det. 
Kan tyvärr inte tänka mig att börja baka med barnen i mitt nya kök än, så det var en himla tur att vi var välkomna dit i år igen 😊. 

Sandra hade gjort ) pepparkaksdegen kvällen innan och den blev oooh så god! 
Barnen var duktiga om än var o varannan av dem hade sjukt mycket mjöl till utkavlingen. 
De är då helt fantastiskt gulliga ungar, så även jag biter min tunga såna gånger   ;). 

Livia o mamman

Ikväll fick jag några timmars egentid med bara Livia. Moa följde med en kompis hem och fick middag där. 
Att det bara är den minsta skrutten och jag själva är ovanligt, men mycket uppskattat och mysigt. 
Vi lyxade till det med fisk till mat såklart, trodde det skulle vara populärt för både henne och mig. Dock blev det väl bara jag som åt den och Livia käkade potatis och sås, då hon tyckte det var "fel" fisk. Jaja, det blev bra ändå :)

I övrigt duschade vi, såg Dora och Lotta på Bråkmakargatan och friserade mamman. 
Vi tog även fram liiite julsaker, även om jag avskyr att tjuvstarta med pyntet. Mysig kväll verkligen.