Söndag sista januari

Ledig dag idag......jag o Moa bläddrade igenom vår senaste bakbok och hittade recept på ckokladcupcakes, blev såklart ett måste att testa. Moa tycker det är jättekul att baka, lite för kul om ni frågar mig...det mesta hamnar utanför eller i munnen....men det är ju kul att hon är med iaf :o)

Resultatet :

 smarriga


Vid lunchen idag kom hon på hur kul det är med grimaser (stavning??? ) .....och den grymma looken blev favoriten. Sen att mamma tog kort och hon fick se sig själv gjorde det hela ännu roligare.

vad tycks?Nu tror jag äntligen att förkylningen håller på att ge sig.....hoppas att orken kommer snabbt tillbaka med tanke på hur mycket snö som kommit sista dagarna. Ingen av oss har varit i form för snöskottning, och det syns verkligen på vår gård. Det är att plumsa som gäller, å ska man ut med bilen tar man ordentlig fart så man inte fastnar nånstans.

Nyaste familjemedlemmen kom i fredags. Vet inte hur många år jag pratat om en....men bättre sent än aldrig. 
Har däremot inte fått chansen att använda den så mycket då det finns andra som hellre leker med den, inga namn nämnda.

fin va? 

Januari 2010

  • Vattenskada i badrummet
  • Datorn gick sönder
  • Johnny fick "ryggskott"
  • Jag, sjuk IGEN
  • Moa toookigt snorig

Ja, det där var väl de lite mindre trevliga saker som hänt i början på det nya året.....men inget som inte går att fixa :o)

Självklart har det hänt trevliga saker i januari oxå....
Förra lediga helgen åkte jag och Moa till BGM för ett långbesök i tre dagar.... hon kallas fortfarande det för "hemma"....kul att hon trivs iaf.

Mormor o Moa i snön


Alltid bad i lilla baljan hos mormor,
nya favoriten...munnen tvättas jämt ordentligt


Vi tog oxå en tur till Umeå samma helg. Syster Josefin skulle kika på sin nya lägenhet där och vi blev självklart nyfikna, både på den och på hennes nya jobb, en indisk restaurang. Båda ställena såg trevliga ut.....vi stannade däremot inte och åt där, utan tog en snabb hamburgare på Mia´s istället, riktigt  bra :o)

Det ser så uppkäftigt ut med små barn som äter burgare...var bara tvungen att ha med denLördan som var blev det lite bus med bästisen Malte här hemma. Direkt man pratar om honom och nämner hans namn, skiner ungen som en stor sol, och de har verkligen kul tillsammans nu. Däremot vägrade hon att teståka skotern som han kom hit på..... vi försökte, men det var tvärstopp. Så när Malte skulle åka hem, satt hon stilla på sin snow racer istället :o)Tycker han ser bra häftig ut :o)


Nu måste jag börja göra mig klar för arbete.....bara 4 timmars jobb idag, men man måste ju ändå dit.
Hej så länge