Johnny´s 30-års partaj

Igår var det partaj för mannen i huset. Det blev verkligen en toppenkväll med drygt 20 gäster som släntrade in en efter en vid 16.00.
Johnny som hade varit till Ljusvattnet och sett på skotrar var redan när han kom hem på ett strålande humör efter ett par öl i kroppen som de fått i han :o) , men jag tror att han blev överraskad ändå när han såg att jag var hemma och hade ställt i ordning kök och vardagsrum till fest. Jättekul !!!
Vi åt enchiladas som jag hade slängt ihop under dagen, 51 stycken la jag på ugnsplåtar och bara körde in i ugnen sen, smidigt värre. Det lät oxå som att alla blev riktigt nöjda, det var då jag iaf....supergott.
Pernilla som egentligen skulle hjälp mig på dagen med salladshackning och tårtbak hade tyvärr blivit sjuk, så jag kallade in annan förstärkning i form av Lisa. Hon gjorde tårtorna och det var tacksamt med hjälp...jag hade aldrig hunnit annars tror jag. var ändå ganska varm och stressad innan allt var klart...men det var det värt.
Allt som allt var det alltså en helt SUPERDUPER kväll !!!

Togs tyvärr inte så mycket kort under kvällen, men här är några iafUpdate om proppen o badrum

Besöket hos läkaren i tisdags blev en riktig besvikelse. Inte fick hon ut nån propp, Moa tyckte ju såklart ändå att bara försöket till det var obehagligt och ville absolut inte sitta stilla. Vet inte om det var oss eller doktorn det var fel på....jag tyckte inte hon gjorde så starka försök utan konstaterade snabbt att det inte skulle gå....eller om det bara var för att jag inte klarade av att hålla henne helt still. Förmodligen är det så att trumhinnan är/varit spräckt, det luktar nå så fruktansvärt illa ur hennes öra och det är tydligen en tecken på det. Jaja, vi väntar nu på en remiss från öron i stan, det lät som att de skulle försöka klämma in oss före påsk, men det vet man ju hur det är....får inte hoppas för mycket nu, men jag vill ju så gärna att nån får ut den där proppen som sitter fast och  sabbar hörseln också. Tack o lov verkar hon inte störas av det iaf, och det får man vara glad för.

Just ja, har ju inte visat vårt vackra badrum, here it is :

Före :Första besöket :Andra besöket :Så här ser det alltså ut nu, har stått så i snart 2 veckor och jag hoppas innerligt att det ska torka snabbt så vi slipper det jäkla ljudet från apparaten, och självklart börja på det "nya" badrummet.

Adios

Vaxproppen

Idag skulle jag egentligen jobba 17-21, men får börja 12 istället...lite mer värt att köra in för 9 timmar istället för 4. Moa ska få vara hos farfar.
Fast det blir nog inga 9 timmar ändå....vårdcentralen ringde precis och sa att de ville vi skulle komma in idag igen och försöka få bort Moas jättepropp i örat. De var visst rädda för att trumhinnan är skadad och det måste ju såklart rättas till i tid. Så självklart går barnets öra före arbete...får komma lite sent istället bara, men det lät som det var ok.
Själv blir jag alltid lite nervös inför såna här grejer...usch, det kommer säkert att bli obehagligt för Skrutt, tydligen ska de gräva lite och sen suga ut äcklet istället för att spola öronen som man gör på vuxna. Jag bad farfar följa med som lite extra stöd. Han får följa henne sen och köpa glass eller nåt annat som hon vill ha. Hoppas det går bra!