Hemmadagar

Det är konstiga dagar i vårt hus nu. Jag har lämnat Moa på dagis på mornarna och sen bara åkt hem för att göra ingenting - helskumt. Johnny är oxå hemma på dagarna nu med feber och stora halsbekymmer. Så helt ensamma hemma på dagarna ligger vi i varsitt soffhörn och ser film på film på serie :) - ganska mysigt ändå.
Det enda jag fortfarande klagar på är såklart min kropp....usch å fy för den, men det har ju bara gått ett par dar med vila så jag håller tummarna än.
Moa har faktiskt varit relativt förstående för sina stillasittande föräldrar tycker jag....är nöjd med att rita, måla och läsa böcker - sånt som inte kräver så mycket ansträngning av oss vill säga. Jag gjorde ändå ett ryck igårkväll och sorterade hennes kläder. De har legat utspridda över hela huset egentligen, men nu ligger de prydligt och ordnat i byrålådor i hennes rum äntligen.

Det har blivit mycket sjukpappamys :)

Stadsbesök

Efter ett andra läkarbeök i stan idag så stannar jag hemma på heltid nu i dryga 2 veckor med lite bättre värktabletter (hoppas jag iaf). Under den tiden ska jag försöka vila, vila, gå hos sjukgymnast i stan, vila, gå kortare promenader och vila lite till. Sen ska jag förhoppningsvis vara i jobbahalvtidsform igen. Vore skönt att orka jobba iaf december ut tycker jag, men vi får se hur det går. Känns bra nu att få vara hemma ändå.....bara Johnny kunde bli frisk så jag verkligen får vila oxå :)

Hann med att gå på stan en sväng med Eleine idag oxå.....pizza och skor blev det handlat. Supergod pizza verkligen...på Dallas...när man var "ung" åt man ju jämt där - klart värt att testa igen.
Skorna känner jag mig å riktigt nöjd med......liiite jobbigt att få på sig andra skor än sandaler, men med lite ansträngning så går det.
Tack mamma o Josefin för presentkorten :)

Mina nya babies :

Min värk tyvärr

Jag är så tråkig, jag vet. Ids faktiskt inte ta tag i just nånting nu. Hela dagarna bara kretsar kring denna otroliga smärta som bara blir värre o värre för varje dag. Detta är absolut det sista barnet jag ska sätta till världen......börjar tom tänka att detta inte är värt det., usch vilka tankar, men det börjar vara olidligt. Har sista två veckorna jobbat halvtid, men utan positiva resultat tyvärr. Blir ett besök hos läkaren igen nästa vecka, och efter det gissar jag att jag blir hemma på heltid med bättre värktabletter.
Ville egentligen bara med detta inlägg förklara och ursäkta mig lite för både humör och och mitt oerhört osociala beteende sista tiden. Hoppas att det oxå blir bättre om jag blir hemma och får vila till mig framöver.

Positivare inlägg kommer :)