Byske vårdcentral

Har sedan i måndags försökt få komma till en läkare för att få ett läkarintyg som jag behövde då....ni vet, en vecka borta från jobbet osv...
Fick faktiskt tag i vårdcentralen då och de lovade att en sjukgymnast skulle ringa upp och klämma in mig på nån lämplig tid under dagen. Tror ni att det ringde nån????  Nix pix !
Fick då därför en tid idag både hos sjukgymnast och läkare...faktiskt väldigt förstående människor och hjälpsamma...fick mitt läkarintyg som jag ska lämna till maxi....MEN, som alltid, gäller det från idag och inte från i måndags då han säger att han inte kan veta hur jag mådde då. ÅHHH, så irriterad jag blir på sånt där...det var ju därför jag ringde då och sökte hjälp, inte mitt fel att jag inte fick komma förrrän idag ju Störande när man inte kan styra över sånt där själv. Fick iaf min sjukskrivning av läkaren, ska bara vänta och se vad nästa älskade instans har att säga, försäkringskassan.

Tydligen är det nån nerv som sitter i kläm vid revbenen trodde han.....så nu har jag fått fina piller utskrivna som jag ska kalasa på närmaste tiden......in i dimman....

.

Skräprygg

Usch, vilken vecka....jag har inte jobbat en enda dag, men är ändå heelt slut. Ryggen har pajat!!! Har varit till stan för tilllfixning både i måndags och idag, men utan nå vidare resultat. Börjar bli rätt less på att gå omkring ena dan som en ostkrok och andra dan spänd som en fiolsträng.....nån med en riktig mirakelkur för ryggont får gärna höra av sig.

För att underlätta lite för mig nu i helgen skickade jag gullbarnet med moster till Bygdsiljum nu i eftermiddag....hon ska få vara där hela helgen...Jag vet att hon klarar sig utmärkt, frågan är väl bara om vi här hemma gör det? Vi ska försöka sysselsätta oss så man inte tänker på det...ikväll kan det nog bli bio, och imorron är det ju hockey för hela slanten, kul.

För 1 ½ vecka sen ungefär började Moa traska iväg av sig själv här hemma......så underbart gulligt och roligt att se. Självklart blev det en hel massa kort tagna och filmkameran åkte fram för att fånga de där första egna stegen. Hon verkade tycka att det va himla kul att gå mellan oss flera gånger den dagen, men nu gör hon det bara ibland.....hon vet att det är säkrare att sätta sig och krypa istället. Duktig är hon iaf när hon vill.

Eftersom att vårat internet är som det är vkan jag bara bjuda på en bild från de gågna dagarna