Bilder istället för text

åhhhh!!! Hade skrivit ett långt inlägg som bara poff försvunnit!!!!
Nä, jag skriver inte om det...stod ändå bara om alla våra sjukdomar vi haft i huset. Magsjukor, feber, förkylningar osv.....
 
Försöker mig på lite bilder istället :)
 
 
 
 
Besökte isen förra helgen i Byske
 
 
 
 
Vi fick hjälp med uuunderbart god mat av syster
 
 
 
Har hunnit fira våran 2-åring oxå - stora stora Livia!!!
 
 
 
 
 
 

Äntligen palt :)

 
Samtliga familjemedlemmar fortfarande friska. Väntar bara på att barnen ska åka på en härlig kräksjuka, för på alla dagis hörs det va otroligt många som har och har haft. Men vi slutar inte hålla tummarna för att vi slipper!
 
Moa visade inget tecken på magont ikväll, onsdag,  då hon tryckte i sig 3 paltar till middag. Då är det kul att vara mamma och laga mat. Livia uppskattade inte maten på samma sätt, åt lingonsylt och smör istället.
Själv tryckte jag 4 tror jag och Johnny 5 - vi gillar palt! ;)
 
 
Försöker lägga in lite bilder från telefonen , men det går inte som  jag vill riktigt .....gaaah!!!
 

Friska lördag

Nu hoppas vi att alla sjukdomar lämnat huset för en lååång tid framöver.
Som att det inte räckte med Johnny jäkla halsfluss, åkte även jag på en mindre trevlig sjuka i veckan....magsjukan:(
Fyyy, tröstar mig ändå med att det räckte med en dags toahäng och feber. Johnny blev oxå risigare, men inget kräk ändå....och idag, första dagen som vi alla är på benen och mår bra. Så himla skönt och jag hoppas verkligen att det fortsätter så.
 
Barnen blev hämtade av morfar igår, så vi har en barnfri helg i Furuögrund. Oxå skönt faktiskt....jag har duschat, färgatr håret, rakat benen och ätit godis för mig själv :) de ni!
Maken har jag hos sin bror i stan, men väntar väl hem honom senare hoppas jag. Får se vad det blir av kvällen....antingen bio, hockey eller baravaramys :)
 
Trots att man tycker det är väldans skönt att ha barnen borta så saknar man dem fort, men jag ska verkligen försöka njuta i helgen av egentid - den behövs nu!
 
Min typ av egenlyx :)
 
 
Fast jag saknar de små
 
 
 
Igår damp det ner ytterligare ett av min fredagsbrev som jag fick inför min möhippa. Åh så roligt det var....en fotobok med bilder från hela min fantastiska dag.....så vi skrattade här hemma :)