Med mina tjejer

Äntligen!!!
Som jag saknat mina fina tjejer alltså,.... de hämtade mig tillsammans med morfar i Ånäset på fredagen och det kändes så himla bra att få hålla om dem igen ❤

Vi sov i Bygdsiljum natten till lördag och åkte sen till stugan dit även Johnny kom. 
Morfar o Johnny byggde ett vedhus och jag låg i solstolen. Ja, jag hann även gå med flickorna några svängar till kossorna och katterna :)

Grillade hamburgare till middag och styrde sedan hem till Furuögrund. Idag kände jag av solningen i ansiktet från igår, shit så det har bränt. 
Har kramats mycket med damerna och hoppat studsmatta. 

Det största idag är såklart Moas tappade tand. Jag fick tillslut plocka ut den efter den suttit på sned i några dagar nu. 
Stolt tjej!!!Nu åker jag iväg till Umeå igen....sista veckan, tjoihooo!


3 av 4 nu

Nu är äntligen tredje veckan i Umeå avklarad. Det har verkligen gått tungt den här veckan och längtan efter barnen har varit hemsk. 
Bara en tur tillbaka kvar nu och sen är jag hemma för gott igen. 

Även om dagarna har känts otroligt långa har jag ändå gjort trevliga saker oxå, typ shopping och god mat. Piggar alltid upp :)
Rehab

En ny vecka i Umeå har börjat, vecka 2 av 4. 
Jag trivs otroligt bra och är nöjd med vår lilla grupp på sex personer som vi har på rehab. Mycket information och väldigt många saker att ta till sig och förstå, men intressant. 

Även om det är jobbigt att vara ifrån barnen så känns det faktiskt bra att jag bor på stället och får vara själv med allt nytt som hamnar i skallen. 

Det var en härlig tisdag med sol, passade på med en promenad innan jag började idag. 
På kvällen åt jag middag med Emma på Shanghai, kinamat.