Hello huvudstan

Jag har hela tiden sagt att jag förmodligen inte vill göra något speciellt på min födelsedag i år....det beror nog mest på att det blir en skaplig fest senare i år ;)
Fast det är väl klart att jag vill göra nått, skulle ångra mig sen annars. Å nu får jag det !!!
Stockholm blev bokat igår.....jag, mamma o lillasyster åker till storstan på fredan den 12:e och åker hemåt den 14:e.....åh, så kul det ska bli, då känns det verkligen som jag gjort nåt på min kommande 25årsdag :)
 
Nästa helg har vi oxå födelsedag i huset - Moa blir 5 år - gissa om hon längtar ? :) .....något!
På lördan firar vi med familjen, och på söndag är det dax för BARNKALAS.....ett hus fullt med ungar fulla på socker, kanon ska det bli! ;)
Ja, Moa är har varit övervänt länge och ser väldigt framemot nästa helg.
 
 

Pigga mamman :)

Vi har två hostande sjuklingar hemma, en snorig Livia på dagis och en riktigt pigg och alert mamma i huset idag. Det är så roligt med dagar då man vaknar med massa energi, även om dagen idag tog fart redan vi 5 i morse. Hittade då en virrig Livia på väg ner i trappen :) o sen var det kört - God Morgon!
Vi hjälptes åt att starta en tvättmaskin, diskmaskin, plockade leksaker och mös i soffan med välling och barntv, riktigt mysigt bara jag o Livia.
 
Vi har ju förresten bytt säng till Livia nu. Handlade en större säng på Ikea som hon fick provsova i helgen....trodde det skulle gå galant då hon lekte och låg och myste mycket när vi bäddade, men när det blev läggdags var det inte lika populärt längre. Det blev två nätter i gamla sängen, sen på söndagkvällen bestämde jag mig. Jag skulle inte ge mig...jag vill ju oxå kunna lägga henne i sängen på kvällarna, och det har inte gått med den förra...har ju inte tagit mig ner i den.
Lite övertalning och nån timme senare sov hon - allt går bara man vill!
 
bäääääää
 
Igår fick Moa stanna hemma från dagis ( liksom idag). Hon är väl inte sjuksjuk längre, men hon hostar så otroligt mycket och det låter verkligen inte läckert. Skulle säkert fixa dagis, men där blir det full fart med lek o spring, så det kändes bäst att hålla henne hemma nån extra dag.
 
Efter min träning på förmiddan bestämde vi oss för att baka bullar till Moas kommande kalas....mycket lättare att baka då Livia inte är hemma.
Lite brända kanske de blev, men det får duga, barn äter väl det mesta i fikaväg ändå ;) . Det blev även en drömrulltårta till pappans stora glädje.
 
Kvällen spenderade Moa o jag i Piteå tillsammans med Lundbäcksfamiljen på bio. MODIG visade sig bli en stor hit för damen. Trodde inte det själv när jag såg den, men oj så hon har pratat om den, verkligen återberättat hela filmen i detalj om o om igen :) ... kul att det blev lyckat !!!
 

The latest

Det sprutar inte inlägg direkt tyvärr.
 
En liten sammanfattning i vanlig ordning då :)
 
IKEA förra helgen - bara Johnny o jag, helt underbart trevlig helg med övernattning i Haparanda. Varuhuset blev många saker fattigare och vi blev oxå mycket fattigare, men ändå bara bra saker vi kom hem med såklart :) finns det onödiga ?
Tack farmor o Leif för barnpassningen - det får ni gärna göra om igen :)
 
I veckan har det på kvällarna varit ihopsättning av vår nya inredning och dagarna har jag suttit still eller tränat skräpkroppen. Har såklart klämt in lite disco däremellan oxå, Eric Saade och Gummibjörnen går varmt och högt i högtalarna nu för tiden ;)
 
Nu är det sjukdom hos 3 av 4 medlemmar i familjen, bara jag som är kry fortfarande........gissar att vi ändå trotsar Moas hosta och tar oss ett dopp ikväll, blir så otrevligt här hemma annars. Johnny är väl sämst tyvärr så det blir nog min tur att hoppa i det kalla vattnet ;)